«Μπελ, ο Δράκος και η Πριγκίπισσα»: Μία ιστορία για την ενηλικίωση στον κόσμο των social media

«Μπελ, ο Δράκος και η Πριγκίπισσα»: Μία ιστορία για την ενηλικίωση στον κόσμο των social media

Μία ταινία για την ενηλικίωση στον κόσμο των κοινωνικών δικτύων έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους. «Η Μπελ, ο Δράκος και η πριγκίπισσα», από τον υποψήφιο για Όσκαρ σκηνοθέτη Mamoru Hosoda και το Studio Chizu υπόσχεται μία περιπέτεια φαντασίας για μικρούς και μεγάλους.

Η Σούζου είναι ένα ντροπαλό, καθημερινό κορίτσι γυμανσίου που ζεί σε ένα χωριό.

Για χρόνια ήταν η σκιά τού εαυτού της. Μα, όταν μπαίνει στο «U», έναν απίστευτο εικονικό κόσμο, δραπετεύει στην διαδικτυακή της περσόνα, την Μπελ, μία πανέμορφη παγκοσμίου βεληνεκούς τραγουδίστρια.

Μία μέρα, η συναυλία της διακόπτεται από ένα τερατώδες πλάσμα που κυνηγούν αυτόκλητοι τιμωροί.

Καθώς το κυνήγι θεριεύει, η Σούζου ξεκινά ένα επικό ταξίδι αναζήτησης της ταυτότητας αυτού τού μυστηριώδους Δράκου και να ανακαλύψει την αληθινή της ταυτότητα σε έναν κόσμο, όπου μπορείς να είσαι οποιοσδήποτε.

. Η ταινία θα προβληθεί μόνο μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Καθημερινές και Σαββατοκύριακα στα K-Cineplex, Rio Limassol, Rio Premier

Διαβάστε επίσης:

Γιατί δεν πρέπει να εξαναγκάζετε τα παιδιά σας να μοιράζονται

«Κυοφορούσε» επί 9 χρόνια το νεκρό έμβρυο της και έγινε πέτρα – Η σπάνια πάθηση που την οδήγησε στο θάνατο

Έφτασαν τα πρώτα χελιδόνια φέρνοντας το μήνυμα της Άνοιξης στην Κύπρο