Μπαμπάς βιντεοσκοπεί (κατά λάθος) την κόρη του να χορεύει ενώ ο σκύλος παίζει πιάνο!

Οι ωραιότερες στιγμές στη ζωή είναι δωρεάν και συνήθως είναι εντελώς αυθόρμητες και τυχαίες! Αυτή τη φορά, ένα υπέροχο βίντεο μας ήρθε από τον ιδιοκτήτη ενός απίστευτου σκύλου, του Buddy Mercury! O Buddy δεν είναι ένας τυχαίος σκύλος. Είναι σκύλος-διασώστης και έγινε διάσημος χάρη στο πρωτοφανές ταλέντο του στο πιάνο! Και όχι μόνο…

Το υπέροχο σκυλάκι, ράτσας Beagle, λατρεύει να περνά χρόνο με τα παιδιά. Απόδειξη, το παρακάτω πρόσφατο βίντεο, στο οποίο βλέπετε την αδερφούλα του να «ροκάρει» στους ρυθμούς που ο σκύλος παίζει πιάνο!

Όπως ήταν φυσικό, το βίντεο έχει γίνει viral, αφού το έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 4 εκατομμύρια ζωόφιλοι (και μη) και είμαστε βέβαιοι, ότι θα σας ξετρελάνει!

Απολαύστε τον στο παρακάτω βίντεο:

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του, ο αυτοδίδακτος στο πιάνο σκύλος πήρε το όνομά του από τον Freddy Mercury, τον τραγουδιστή της μπάντας Queen. Μάλιστα, έχει ολόδικό του website, στο οποίο οι θαυμαστές του θα βρουν θα αγοράσουν τη μουσική του. Όπως λέει ο μπαμπάς της οικογένειας: «Ο Buddy έχει κλέψει την καρδιά πολλών μουσικόφιλων σε όλον τον κόσμο και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας και τα όμορφα λόγια σας! Ο Buddy λατρεύει να διασκεδάζει την οικογένεια και τους θαυμαστές του!».

Πηγή: boredpanda.com