Μπαμπάς έβγαλε βόλτα τα πεντάδυμά του με λουρί κι «έπεσαν να τον φάνε» (vid)

Μπαμπάς έβαλε βόλτα τα πεντάδυμά του με λουρί κι «έπεσαν να τον φάνε»

Χαμό έχει ξεσηκώσει στο διαδίκτυο ένας μπαμπάς, ο οποίος είπε να πάει μία βόλτα με τα πεντάδυμά του. Θα σκεφτείτε πού είναι το παράλογο και προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός; Όχι, δεν ήταν η βόλτα το πρόβλημα, αλλά το… ειδικό λουρί που έδεσε ο εν λόγω μπαμπάς, προκειμένου να έχει υπό τον έλεγχό του τα πέντε παιδάκια.

Μάλιστα, ο 31χρονος πατέρας από τον Κεντάκι των ΗΠΑ, που μοιράζεται οικογενειακές στιγμές στο Instagram, ανέβασε ένα βίντεο με αυτήν τη βόλτα. «Όταν ο κόσμος με κρίνει για τα λουριά που βάζω στα παιδιά, ας έρθει στη θέση μου να δοκιμάσει να περπατήσει ένα μίλι με πέντε πιτσιρίκια», έγραφε η λεζάντα στο βίντεο.

Όπως τόνισε, εκείνος και η γυναίκα του χρησιμοποιούν το λουρί για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο και να κάνουν κάποιες δουλειές, ενώ απολαμβάνουν διασκεδαστικές στιγμές οικογενειακώς, αλλά τουλάχιστον να είναι ήρεμοι, ότι κανένα παιδί δεν θα ξεφύγει και θα τρέξει προς τον δρόμο.

Ωστόσο, τα σχόλια που δέχθηκε στο διαδίκτυο, κάθε άλλο παρά τη δική του άποψη συμμερίζονται. «Δεν θα τα χρησιμοποιούσα ποτέ, είναι παιδιά, όχι σκυλιά», έγραψε ένας χρήστης του διαδικτύου, ενώ ένας άλλος συμφώνησε λέγοντας: «Δεν είναι σκύλοι που τους μαθαίνεις τι να κάνουν».

Πάντως, ο μπαμπάς είχε και συμμάχους, με αρκετούς να σχολιάζουν: «Όποιος σε κρίνει για αυτό, μάλλον δεν έχει μείνει ποτέ μόνος με πέντε πιτσιρίκια».

Εσείς συμφωνείτε με τον μπαμπά;

Πηγή: Mirror

Διαβάστε επίσης:

Γρανίτα ροδάκινο: Μία δροσερή γρανίτα χωρίς ζάχαρη με το αγαπημένο καλοκαιρινό φρούτο

Κοριτσάκι αγκαλιάζει τη φίλη της με ανίατη ασθένεια και σκορπά ρίγη συγκίνησης (vid)

Έχετε ζωάκι και δεν μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στις διακοπές; Δείτε τι να κάνετε