Μητέρα αναρωτιέται πώς να πει στην κόρη της ότι μετά τα 18 δεν θέλει καμία επαφή μαζί της

Σε έναν τέλειο κόσμο όλοι οι γονείς θα αγαπούσαν τα παιδιά τους. Δυστυχώς, ο δικός μας δεν είναι ένας τέλειος κόσμος και υπάρχουν μερικοί γονείς που ανυπομονούν τα παιδιά τους να ενηλικιωθούν ώστε να καταφέρουν να μην έχουν επαφή μαζί τους.

Μια γυναίκα εξόργισε τους χρήστες του διαδικτύου με μια ερώτηση που έθεσε σε γνωστό forum, με πολλούς από αυτούς να την κατακρίνουν χρησιμοποιώντας μέχρι και άσεμνες εκφράσεις.

Η γυναίκα αναρωτιέται:

«Θα έπρεπε να πω στην 17χρονη κόρη μου ότι δεν θέλω να την ξαναδώ μετά τα 18 της; Δεν έχω καμία νομική υποχρέωση απέναντί της εφ’ όσον ενηλικιωθεί».

Οι χρήστες εξαγρειώθηκαν και της απάντησαν με σκληρά λόγια να μιλήσει στην κόρη της αμέσως, ώστε το κορίτσι να καταλάβει πόσο ανάξια για μάνα είναι.

Βέβαια, υπήρξαν και εκείνοι που προσπάθησαν να μην βγάλουν βιαστικά συμπεράσματα και ζήτησαν περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος.

Διαβάστε μερικά από τα σχόλια τους και πείτε μας στα δικά σας τη γνώμη σας:

«Είμαι έκπληκτη που το παιδί έφτασε τα 17 του χρόνια, με μια τέτοια μητέρα».

«Γιατί να κάνεις παιδί εξ αρχής;»

«Είναι πολύ δύσκολο να πεις ποιος φταίει σε αυτή την περίπτωση. Υπάρχουν έφηβοι που είναι απαίσιοι και ορισμένες φορές είναι απόλυτα δικαιολογημένη η συμπεριφορά των γονιών»

«Λίγες παραπάνω πληροφορίες θα ήταν χρήσιμες. Ξέρω καλές οικογένειες που καταστράφηκαν από εφήβους που επαναστατούσαν και χρειάζονταν χιλιάδες χρήματα σε δικηγόρους ή προγράμμα επανένταξης και απεξάρτησης. Δεν είναι πάντα οι γονείς κατηγορούμενοι».

«Αν δεν σου αρέσει που είσαι μητέρα γιατί δεν την έδωσες σε ανθρώπους που θα την αγαπούσαν πραγματικά;»