Έκλεψαν φωτογραφία της 8χρονης κόρης της στο Facebook για να φτιάξουν μία ολόιδια κούκλα του σεξ

“Την είδα και άρχισα να κλαίω με λυγμούς”, παραδέχεται η μητέρα ενός μικρού κοριτσιού, η οποία ανακάλυψε το πρόσωπο της κόρης της σε κούκλα του σεξ.

Η γυναίκα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ έζησε έναν από τους χειρότερους εφιάλτες κάθε γονιού, αφού έμαθε ότι έκλεψαν τη φωτογραφία της 8χρονης κόρης της και τη μετέτρεψαν σε κούκλα του σεξ, που πουλιόταν νομίμως σε μεγάλα και γνωστά site, όπως το Amazon.

H μητέρα  – η οποία συστήνεται ως Terri- εξηγεί πως έλαβε ένα μήνυμα από μια φίλη της στις 12 Αυγούστου, η οποία της έγραφε πως μία κούκλα (για ενηλίκους) που μπορούσε κανείς να βρει στο διαδίκτυο για 559$, έμοιαζε πάρα πολύ στην κόρη της.

“Διαβάζω το μήνυμα από την φίλη μου και βλέπω τη φωτογραφία”, είπε η μητέρα στην αναφορά της στο Child Rescue Coalition, έναν οργανισμό που εργάζεται ενάντια στην παιδική κακοποίηση.

“Άρχισα να κλαίω ασταμάτητα. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι κάποιος άρρωστος θα χρησιμοποιούσε τη φωτογραφία της κόρης μου για να δημιουργήσει κάτι τόσο άσχημο και κακό, το οποίο θα απευθύνεται σε παιδόφιλους!”, πρόσθεσε.

H περιγραφή και τα χυδαία σχόλια

Η κούκλα, η οποία από τη στιγμή που την ανακάλυψε η μητέρα, αφαιρέθηκε από το Amazon, στον χαρακτηρισμό που τη συνόδευε ανέφερε: “Υψηλής ποιότητας ζωντάνο σέξυ κουκλάκι μόνο για άνδρες”.

Υπήρχε, επίσης, και ένας αριθμός ατόμων οι οποίοι είχαν σχολιάσει το προϊόν. Ένας, μάλιστα, έγραφε: “Καλό προϊόν τέτοιες εποχές…”.

Το 8χρονο κορίτσι που υποφέρει από ανοσοανεπάρκεια είναι μοντέλο και έχει συμμετάσχει και σε καλλιστεία, είπε η μητέρα της.

Η ίδια έχει αναρτήσει φωτογραφίες της κόρης της σε μια ομάδα στο Facebook, στην οποία μοιράζεται νέα για την εξέλιξη της υγείας της μικρής, φωτογραφίες από καλλιστεία και projects τα οποία φέρνουν σε πέρας.

Η φωτογραφία που εκλάπει από το Facebook

Η γυναίκα πιστεύει ότι οι επιτήδειοι χρησιμοποίησαν μία φωτογραφία που είχε αναρτηθεί στη συγκεκριμένη ομάδα και δείχνει το κοριτσάκι να κάθεται στον καναπέ με σταυρωμένα πόδια.

Η κούκλα στη διαφήμιση όχι μόνο είχε τα ίδια χρώματα και χαρακτηριστικά με την κόρη της, αλλά φορούσε τα ίδια ρούχα, είχε το ίδιο χτένισμα και καθόταν κατά τον ίδιο τρόπο.

“Αυτή η φωτογραφία είχε τις ίδιες κάλτσες με την κόρη μου, τα ίδια ρούχα, την ίδια στάση σώματος. Ακόμα και τον ίδιο καναπέ. Είμαι σοκαρισμένη όχι μόνο για την κούκλα, αλλά και για το γεγονός ότι τέτοιου είδους αντικείμενα προβάλλονται σε sites που επισκέπτονται οικογένειες και παιδιά. Πώς γίνεται αυτό να είναι νόμιμο;”, δήλωσε η μητέρα στο NBC και συνέχισε λέγοντας πως έμαθε ότι η διαφήμιση υπήρχε από τον Νοέμβριο του 2019!

Μάλιστα και ενώ η διαφήμιση έχει κατέβει από το Amazon, η γυναίκα ανακάλυψε ότι την κούκλα πουλούσαν κι άλλα sites, ενώ υπήρχαν και videos που την απεικόνιζαν γυμνή και άντρες εξηγούσαν πώς να χρησιμοποιείται.

Η διαφήμιση “κατέβηκε” 4 ημέρες μετά την καταγγελία της μητέρας, η οποία πλέον συνεργάζεται με τον Child Rescue Coalition, ενάντια στην πώληση κούκλων του σεξ με παιδικά πρόσωπα.