Μια ουλή καισαρικής σε εξώφυλλο περιοδικού εξυμνεί το γυναικείο σώμα με τον πιο όμορφο τρόπο

Μια ουλή καισαρικής σε εξώφυλλο περιοδικού εξυμνεί με το γυναικείο σώμα με τον πιο όμορφο τρόπο

Το Sports Illustrated για άλλη μία φορά κάνει τη διαφορά και φιλοξενεί στο εξώφυλλό του ένα εντυπωσιακό μοντέλο μπικίνι με εμφανή την ουλή που της άφησε η καισαρική τομή.

Στην 58χρονη ιστορία του περιοδικού, το ειδικό τεύχος για μαγιό έχει συνδέσει το όνομά του με πρωτότυπα εξώφυλλα που ξεφεύγουν από τα τετριμμένα και σπάνε παρωχημένα στερεότυπα.

Αυτή τη φορά, το μοναδικό εξώφυλλο του περιοδικού δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το brand Frida Mom που απευθύνεται σε νέες μητέρες.

H ιδρύτρια της εταιρείας, Chelsea Hirschhorn, θέλει να αποθεώσει όλες τις μητέρες που έχουν υποβληθεί σε επέμβαση καισαρικής τομής και έχουν μείνει με ουλές στην κοιλιά τους. Προωθώντας την γνήσια εικόνα, επιχειρεί να ρίξει κυριολεκτικό, θερινό φως στα σημάδια της μητρότητας, για όλες τις γυναίκες που δεν γεννούν με φυσιολογικό τοκετό.

Το μοντέλο Kelly Hughes, ποζάρει χαμογελαστό στο εξώφυλλο και θυμάται πως στην αρχή η ουλή τής είχε προκαλέσει ανασφάλεια, καθώς η δουλειά της βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο σώμα της και στην «ιδέα» του πώς πρέπει να μοιάζει ένα μοντέλο.

«Χρειάστηκε χρόνος για να θεραπευτώ σωματικά και ψυχικά και να αποδεχτώ όλα όσα πέρασα και τις πολλές αλλαγές στο σώμα μου, για να βρω τη δύναμη μέσα σε αυτό. Μόνο όταν «αγκάλιασα» την ουλή μου, ένιωσα δυνατή».

«Το πρότζεκτ για μένα ήταν κάτι πολύ περισσότερο από μια φωτογράφιση. Μια απίστευτη μεταστροφή συμβαίνει στην κοινωνία μας σήμερα με τη συμπερίληψη. Μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία να πω την ιστορία μου, και αυτό με γεμίζει ελπίδα πως θα ενθαρρύνω τη γυναικεία ενδυνάμωση», πρόσθεσε.

«Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με την @fridamom για να εξυμνήσουμε όλες τις μητέρες που έχουν ουλές από καισαρική τομή, παρουσιάζοντας την @kellyhues στο #SISwim22- την πρώτη γυναίκα που δείχνει την ουλή της από καισαρική τομή στην ιστορία του περιοδικού. Ας δώσουμε λίγη αγάπη σε όλες τις μαμάδες μας εκεί έξω για να αναγνωρίσουμε τη δύναμη του γυναικείου σώματος και την ομορφιά της μητρότητας!», ανέφερε το ίδιο το περιοδικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε επίσης:

Αυτές είναι οι παραλίες της Κύπρου που είναι προσβάσιμες σε άτομα με αναπηρίες

Έξι στις δέκα γέννες με καισαρική στην Κύπρο – Γιατί αυξήθηκαν τα τελευταία χρόνια

Έξι στις δέκα γέννες με καισαρική στην Κύπρο – Γιατί αυξήθηκαν τα τελευταία χρόνια