Η αγάπη της μαμάς δεν πεθαίνει ποτέ, ακόμη κι αν εκείνη φύγει για πάντα

Η αγάπη της μαμάς δεν πεθαίνει ποτέ, ακόμη κι αν εκείνη φύγει για πάντα

Την ημέρα που η μαμά σου θα φύγει από τη ζωή, θα αρχίσεις να αναρωτιέσαι για πράγματα που ούτε θα τα φανταζόσουν. Πράγματα που δεν θα τα σκεφτόσουν προτoύ τη χάσεις. Θα αναρωτηθείς εκατομμύρια φορές μέσα στην ημέρα πού είναι από το πρώτο δευτερόλεπτο που θα φύγει.

Θα αναρωτιέσαι αν είναι κάπου κοντά ή πραγματικά μακριά, καθώς μερικές φορές θα νιώθεις ακριβώς αυτό. Το ένα λεπτό θα πρέπει να κρατάς την αναπνοή σου, επειδή νιώθεις τόσο κοντά της σαν να σε αγγίζει. Ξυπνάς από το όνειρο και νιώθεις ότι πέρασες καιρό μαζί της, αν έχεις δει το πρόσωπό της.

Μετά, μπορεί να μην μπορείς να την νιώθεις πουθενά. Θα είναι σαν να έχει φύγει τόσο μακριά, που ακόμη και οι αναμνήσεις δεν θα μπορέσουν να σου θυμίσουν πώς ήταν η αγκαλιά της ή ζεστασιά της σιωπής της.

Θα αναρωτιέσαι, αν σε ακούει, όταν κλαίς και όταν δεν μπορείς από το κλάμα να αναπνεύσεις για να τη φωνάνεις, αλλά θα αναρωτηθείς αν σε ακούει μέσα σε αυτά. Θα αναρωτηθείς, αν γνωρίζει πόσο της λείπεις και πώς οι μέρες σου φαίνονται ατελείωτες χωρίς εκείνη.

Θα αναρωτιέσαι, αν θα ήταν εκεί, αν μπορούσε. Θα αναρωτηθείς, αν σε προσέχει από κει επάνω στον ουρανό. Θα αναρωτηθείς αν της λείπεις, αν σε περιμένει, αν προσπαθεί να σου στείλει κάποιο μήνυμα, ότι είναι εντάξει και δεν σε έχει ξεχάσει, και ότι η αγάπη της μαμάς ζει για πάντα.

Και μια μέρα θα συνειδητοποιήσεις, ότι όλα αυτά τα ερωτήματα είναι φυσιολογικά, αλλά μέσα στο χρόνο θα καταλάβεις ότι εκείνη γνώριζε, πως πάντα θα ζει μέσα σου.

Επειδή η αγάπη της μαμάς δεν πεθαίνει ποτέ, ακόμη κι αν πεθάνει εκείνη.

Πηγή: Her View From Home

Διαβάστε επίσης:

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο 10χρονο κοριτσάκι έπειτα από σοβαρό τραυματισμό σε τροχαίο

Σε αυτήν την παραλία οι άνθρωποι με προβλήματα όρασης θα απολαμβάνουν με ασφάλεια το μπάνιο τους

«Μια μικρή λεπτομέρεια στη φωτογραφία της κόρης μου που έπαιζε ήταν η αρχή μιας θανατηφόρας διάγνωσης»