Μαμά ηρωίδα όρμηξε στο φλεγόμενο σπίτι της για να σώσει τα 4 παιδιά της

Μαμά ηρωίδα όρμηξε στο φλεγόμενο σπίτι της για να σώσει τα 4 παιδιά της

Μία μητέρα αψήφησε κάθε κίνδυνο για τη ζωή της προκειμένου να σώσει τα τέσσερα παιδιά της, μέσα από το σπίτι τους που τυλίχτηκε στις φλόγες.

Όοπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική η μόνη μαμά από το Μίσιγκαν μπήκε στο φλεγόμενο σπίτι για να σώσει τα παιδιά της ηλικίας 12, 6, 4 ετών και το 9 μηνών μωρό της.

«Είναι η πιο ηρωική κίνηση που έχω δει ποτέ. Μερικές φορές οι πολίτες λένε εμάς ήρωες. Όμως, σε αυτήν την περίπτωση δεν ήμασταν εμείς», ανέφερε ο αρχηγός της Πυροσβεστικής.

«Από τον τρόπο που έσωσε τα παιδιά της αυτή η γυναίκα είναι ηρωίδα με όλη τη σημασία της λέξης», πρόσθεσε ένας άλλος αξιωματικός.

Ξεκινησε ερανος για την οικογενεια

Η νεαρή γυναίκα υπέστη σοβαρά εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού στο 60% του σώματός της, σύμφωνα με την καμπάνια GoFundMe που ξεκίνησε για την οικογένεια η σύζυγος του στρατγού της Πυροσβεστικής.

Η ίδια συγκλονίστηκε από το περιστατικό, καθώς τα παιδιά τους είναι στην ίδια ηλικία με εκείνα που σώθηκαν από την ηρωική επέμβαση της γυναίκας.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την εκστρατεία θα δοθούν στην οικογένεια για να καλύψει τα έξοδα αποκατάστασης των ζημιών από τη φωτιά.

Μέχρι το βράδυ της Παρασκευής είχαν συγκεντρωθεί 75.000 δολάρια, ενώ ο στόχος είναι τουλάχιστον τα 100.000 δολάρια.

Διαβάστε επίσης: 

Μάνα ηρωίδα μεγαλώνει μόνη δύο υιοθετημένα παιδιά με νοητική στέρηση (βίντεο)

Απίστευτη μαμά – σούπερ ηρωίδα σώζει το παιδί της από τους απαγωγείς (video)

Μητέρα ηρωίδα έπινε τα ούρα της σε ναυάγιο για να θηλάζει τα παιδιά της