Λίγο πριν παντρευτούν η μαμά της νύφης ανακάλυψε κάτι συγκλονιστικό και απίστευτα ρομαντικό για το ζευγάρι

Σίγουρα έχετε ακούσει τη φράση «Έρωτας με την πρώτη ματιά» και τις ρομαντικές ιστορίες που τη συνοδεύουν ζευγάρια τα οποία αγαπήθηκαν από τις πρώτες στιγμές της γνωριμίας τους και ζουν ευτυχισμένοι.

Εκείνο που μπορεί να μην έχετε ακούσει είναι η φράση: «Έρωτας με τη… δεύτερη ματιά», την οποία έζησε ένα νέο ζευγάρι και με την ιστορία του μας έκανε να πιστέψουμε και πάλι στην αληθινή αγάπη.

Η Heidi Savitt και ο Ed Savitt θεωρούσαν πως γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο για πρώτη φορά και ο έρωτάς τους ξεκίνησε τότε, όπως αποκαλύφθηκε αργότερα όμως τα δύο παιδιά είχαν γνωριστεί πολύ νωρίτερα όταν ήταν μόλις 6 ετών!

Τα δύο παιδιά γνωρίστηκαν το 2011 –για πρώτη, όπως πίστευαν, φορά – στο Πανεπιστήμιο του Νιουκαστλ, όπου σπούδαζαν. Άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού και λίγα χρόνια αργότερα ο Ed έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του.

Διαβάστε ακόμη: Ζευγάρι επέστρεψε τα παιδιά που υιοθέτησε, όταν έμαθε ότι θα αποκτήσει βιολογικό παιδί

Η αποκάλυψη για την πρώτη γνωριμία

Όταν η Heidi αποφάσισε να γνωρίσει τον σύντροφό της στους γονείς της, δεν περίμενε την αποκάλυψη που θα γινόταν σε εκείνο το οικογενειακό τραπέζι.

Στη διάρκεια του δείπνου γνωριμίας γαμπρού και πεθερικών η μητέρα της νύφης θυμήθηκε πως όταν η κόρη της ήταν 6 ετών είχε γνωρίσει ένα αγόρι στις διακοπές τους στην Τουρκία, το οποίο έλεγαν Ed και με το οποίο είχαν γίνει πολύ καλοί φίλοι.

Όλοι πίστεψαν ότι επρόκειτο για απλή συνωνυμία μέχρι που η μητέρα βρήκε φωτογραφίες από εκείνες τις διακοπές και αποκαλύφθηκε ότι ο Ed που γνώρισε η κόρη τους είναι ο ίδιος Ed με τον γαμπρό τους.

Τα δύο παιδιά είχαν πολλές φωτογραφίες από εκείνες τις διακοπές, καθώς οι οικογένειές τους – από διαφορετικές πόλεις της Αγγλίας και χωρίς να γνωρίζονται μεταξύ τους- είχαν αποφασίσει να πάνε εκδρομή στην ίδια περιοχή.

Ακόμα και τότε τα δύο παιδιά φαίνονται… αχώριστα, ενώ και οι δύο είχαν ξεχάσει ότι είχαν γνωριστεί.

Η μοίρα έκανε το «παιχνίδι» της και ένωσε το ζευγάρι 20 χρόνια μετά την πρώτη τους γνωριμία…