Λευκωσία: Είδη πρώτης ανάγκης χρειάζεται η οικογένεια που κάηκε το σπίτι της – Έκκληση για βοήθεια

Συγκίνηση προκαλεί η πρωτοβουλία του Πατέρα της ενορίας του χωριού Ανάγεια στην επαρχία Λευκωσίας και της ομάδας «Αγκαλιάζω με αγάπη», που καλεί όσους μπορούν να βοηθήσουν την οικογένεια η οποία πριν λίγες μέρες έχασε τα πάντα σε μια καταστροφική φωτιά στο σπίτι της.

Η οικογένεια που έχει 2 κοριτσάκια ηλικίας 7 και 8 χρονών, έχασε όλα της τα υπάρχοντα μετά από φωτιά που προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα στο ψυγείο, στο σπίτι που ενοικίαζαν.

Στη σελίδα της ομάδας «Αγκαλιάζω με Αγάπη» έχει δημοσιευτεί μια λίστα με τις ανάγκες της οικογένειας. Όσοι επιθυμείτε να βοηθήστε μπορείτε να το κάνετε στέλλοντας μήνυμα στη σελίδα FAndreas Solomou ή με την ομάδα «Αγκαλιάζω με Αγάπη».

Διαβάστε τι ακριβώς έχει ανάγκη η οικογένεια

Δείτε την αρχική ανάρτηση

Αυτή είναι η λίστα με τις ανάγκες που υπάρχουν για την οικία που κάηκε στο χωριό Ανάγυια! Όσοι θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν παρακαλώ. Ευχαριστώ! ❤️

Gepostet von Maria Antoniou am Mittwoch, 5. Juni 2019

Το τραγικό συμβάν της πυρκαγιάς

Παρανάλωμα του πυρός έγινε η κατοικία οικογένειας στην Ανάγεια της Επαρχίας Λευκωσίας, την περασμένη Παρασκευή (31 Μαΐου), όταν μετά από βραχυκύκλωμα σε οικιακή συσκευή – όπως αποδείχθηκε – ξέσπασε πυρκαγιά.

Την εν λόγω οικία ενοικίαζε οικογένεια από την Ρουμανία, με δύο ανήλικα παιδιά και δυστυχώς έχασαν όλα τα υπάρχοντα τους.

Το ευχάριστο είναι ότι την στιγμή της πυρκαγιάς κανένα μέλος της οικογένειας δεν βρισκόταν μέσα στο σπίτι.