Λειτουργεί ξανά το Λούνα Παρκ στην Αγία Νάπα έναν μήνα μετά το τραγικό ατύχημα

Ξανά σε λειτουργία δόθηκε το λούνα παρκ στην Αγία Νάπα έναν μήνα μετά τον σοβαρό τραυματισμό μητέρας και παιδιού από συγκεκριμένο παιχνίδι.

Έναν μήνα πριν, στις 12 Απριλίου, μία μητέρα με τον γιο της επισκέφθηκαν το συγκεκριμένο πάρκο διασκέδασης και αποφάσισαν να παίξουν στις περιστρεφόμενες κούνιες (ρόδα).

Κάποια στιγμή, υπό συνθήκες που διερευνώνται, η κούνια στην οποία κάθονταν χτύπησε βίαια σε μεταλλικό πάσσαλο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά.

Ο επτάχρονος είχε ανοικτό τραύμα στο δεξί πόδι και κινδύνευσε με ακρωτηριασμό. Η μητέρα είχε θλαστικό τραύμα στο γόνατο, κάταγμα στο δεξί χέρι και κρανιογκεφελική κάκωση.

Το λούνα παρκ ανέλαβε όλα τα έξοδα περίθαλψης 

Το λούνα παρκ όπου σημειώθηκε το ατύχημα, βρίσκεται σε πολυσύχναστη λεωφόρο της Αγίας Νάπας. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα λούνα παρκ στην Κύπρο, το οποίο λειτουργεί από το 1999. Στα 20 χρόνια λειτουργίας του είναι η πρώτη φορά που σημειώθηκε ένα τέτοιο περιστατικό. Ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ δήλωσε ότι όλα τα έξοδα περίθαλψης τόσο για τη μητέρα όσο και για το παιδί, θα τα πληρώσει η επιχείρηση. Το λούνα παρκ διαθέτει δεκάδες παιχνίδια και φιλοξενεί χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά, ειδικότερα το καλοκαίρι.

Όπως πληροφορηθήκαμε οι ιδιοκτήτες του λούνα παρκ, βρίσκονται από την πρώτη στιγμή κοντά στη μητέρα και στο γιο της.

Καλά στην υγεία τους μητέρα και γιος

Εντός ολίγων ημερών αναμένεται να πάρει εξιτήριο από την ιδιωτική κλινική όπου νοσηλεύεται το 7χρονο αγοράκι από τη Ρωσία. Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα του έχει ήδη πάρει εξιτήριο και είναι καλά στην υγεία της, ενώ ο 7χρονος αναμένεται να πάρει εξιτήριο σε λίγες ημέρες και είναι επίσης καλά στην υγεία του.

Υπενθυμίζεται ότι η Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη επισκέφθηκε η ίδια τη μητέρα και το γιο της στην πολυκλινική που νοσηλεύονταν μετά το περιστατικό.

Tο λούνα παρκ τέθηκε ξανά σε λειτουργία μετά το σοβαρό συμβάν, χωρίς όμως να λειτουργήσει και το συγκεκριμένο παιχνίδι.