Κουίζ: Μπορείτε να μαντέψετε ποιος έχει κλέψει παιχνίδι από το κατάστημα;

Κουίζ: Μπορείτε να μαντέψετε ποιος έχει κλέψει παιχνίδι από το κατάστημα;

Σε ένα κατάστημα παιχνδιών γίνεται μία κλοπή. Τέσσερις άνθρωποι βρίσκονταν εκείνη την στιγμή στον χώρο και τώρα ψάχνουν να βρουν ποιος έκλεψε ένα παιχνίδι.

Μία μαμά με το παιδί της, ένας άνδρας και μία έγκυος φαίνεται πως κάποιο μυστικό κρύβουν. Μπορείτε, παρατηρώντας τη φωτογραφία να μαντέψετε ποιος από όλους είναι οι κλέφτης;

1. Ο άνδρας: Στη φωτογραφία από τη βιτρίνα μπορεί να αντιληφθεί κανείς ότι το κατάστημα πουλά μεγάλα λούτρινα αρκουδάκια, μπάλες και επιτραπέζια παιχνίδια. Οπότε το κουνελάκι που βρίσκεται μέσα στην τσάντα του δεν είναι πειστήριο.

2. Η μαμά με το παιδί: Ακριβώς για τους παραπάνω λόγους, δεν μπορεί να έχουν κλέψει εκείνοι παιχνίδι, καθώς, αφενός το στοιχείο που είναι γνωστό στην υπόθεση και δίνεται ότι το παιδάκι δεν το έχει κάνει, αφετέρου στην τσάντα της μαμάς βρίσκεται ένα πολύ μικρό αρκουδάκι.

3. Η γυναίκα με το κίτρινο φόρεμα: Εφόσον το κατάστημα πουλάει μπάλες, η κυρία με τα κίτρινα βρήκε έναν ευφάνταστο τρόπο να «βουτήξει» μία από αυτές και να παραστήσει την έγκυο για να μην κινήσει υποψίες! Βέβαια, αν παρατηρήσετε και το βλέμμα του μικρού αγοριού… μήπως την έχει δει να αρπάζει την μπάλα; Όπως και να χει, αυτή είναι η ένοχη λοιπόν!

Διαβάστε επίσης:

Μαθητές ετοιμάζονται να εκτοξεύσουν μικροδορυφόρο στο Διάστημα!

“Οι γιατροί αγνοούσαν τις επίπονες περιόδους μου μέχρι που άρχισα να… φτύνω αίμα”: Νέα μαμά αποκαλύπτει

Τρίχα έστειλε 5 μηνών μωρό στο νοσοκομείο: Μία μαμά προειδοποιεί για κάτι απλό, αλλά επικίνδυνο