Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας του μικρού μαχητή Λούκα

Απογοητευμένος με το τραπεζικό σύστημα, ο πατέρας του μικρού Λουκά, ο οποίος δίνει καθημερινά μάχη στη Γερμανία. Ο 10χρονος Λούκας Σταύρου από την Πάφο, δίνει για τρίτη φορά μάχη για την ζωή του.

Το 2016 , όταν ήταν τριών ετών ο μικρός Λουκάς, διαγνώστηκε με οξεία Λεμφοβλαστική Λευχαιμία. Το 2021 η λευχαιμία επέστρεψε για δεύτερη φορά στη ζωή του και αναζητούσε τότε συμβατό δότη μυελού οστών. Το 2023 χτύπησε για τρίτη φορά την πόρτα του μικρού Λουκά ο οποίος για ακόμα πέντε χρόνια πρέπει να συνεχίσει θεραπείες και παρακολούθηση στην Γερμανία.

Μέσω των social media έγινε γνωσή η ταλαιπωρία που περνά η οκοκεγένεια με το κλείδωμα του τραπεζικού λογαριασμού τους.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του κ.Σταύρου: «Η οικογένεια μας μάζεψε κάποια χρήματά για τις ανάγκες του μωρού μας στο εξωτερικό. Αυτή την στιγμή μας κλείδωσαν το λογαριασμό χωρίς να λάβουν υπόψιν ότι σε λίγες ημέρες φεύγουμε και δεν έχουμε άλλους πόρους πέρα από τον λογαριασμό που είχαμε.

Δεν μπορώ να βρω απάντηση αφού η τράπεζα μασά τα λόγια τής. Έγιναν παρανομίες από μέρους της τράπεζας και αυτό θα το αποδείξουμε. Πρώτο μέλημα μας να δούμε την θεραπεία τού μωρού μας και μετά θα γίνει ένας τεράστιος αγώνας. Είμαστε επί ξύλου κρεμάμενοι στο θέμα του οικονομικού και σε λιγότερο από ένα μήνα φεύγουμε.

Αν είναι δυνατόν να έχουμε τα χρήματα και όμως να μην μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε. Πρέπει πάλι να τσαλακώσουνε την “αξιοπρέπεια ” μας κύριοι και να βρούμε πόρους από πού; Είναι τόσο άδικο αυτό που γίνεται»

Διαβάστε επίσης:

Παιδικό άσθμα, συμπτώματα, πρόληψη

34 οι περιπτώσεις γονικής αποξένωσης στην Κύπρο: Ενίσχυση υπηρεσιών με προσλήψεις