«Καθυστερημένα και μπ…δα»: Δασκάλα βρίζει χυδαία παιδιά και τη μητέρα τους

«Καθυστερημένα και μπ...δα»: Δασκάλα βρίζει χυδαία παιδιά και τη μητέρα τους

Με λόγια που θα ντρεπόταν και η ίδια η ντροπή εκφράστηκε μια εκπαιδευτικός από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, η οποία τέθηκε σε προσωρινή αργία,  όταν τη συνέλαβε ο φακός να βρίζει χυδαία μια μητέρα με τα παιδιά της.

Η Patricia Schmidt εκτόξευσε τον οχετό της κατά των παιδιών κυρίως, αποκαλώντας τα «καθυστερημένα» και «μπ@στ@ρδ@».

Η Schmidt είναι μάλιστα δασκάλα ειδικής αγωγής στο δημοτικό σχολείο. Δεν ξέρουμε τι την εξόργισε όταν είδε τη μητέρα να περπατά με τα παιδιά της και ξεκίνησε τη χυδαία φραστική επίθεση.

«Ο γιος σου πρέπει να είναι παιδί με ειδικές ανάγκες. Είναι καθυστερημένος. Ο γιος σου είναι καθυστερημένος», ακούγεται να φωνάζει στη μητέρα, η οποία καταγράφει με το κινητό της.

Αφού την αποκαλεί «λευκό σκουπίδι», της λέει κατόπιν: «Είναι αυτοί οι μιγάδες τα παιδιά σου; Πηγες με μαύρο άντρα; Τα παιδιά σου είναι μπ@σταρδα. Κοίτα τα».

«Ποιος ξέρει πώς συμπεριφέρεται στα παιδιά στην τάξη όταν δεν είναι εκεί οι γονείς τους για να τα υπερασπιστούν», δήλωσε η μητέρα στον σταθμό NBC2.

Οι γείτονες είπαν πως τα όσα αχαρακτήριστα έπραξε η εν λόγω δασκάλα δεν είναι καινούρια ιστορία, καθώς συμβαίνουν εδώ και χρόνια.

«Σας εγγυώμαι, δεν είναι η πρώτη μητέρα με παιδιά που το κάνει αυτό. Την έχω δει να το κάνει σε ανθρώπους. Την έχω δει να ουρλιάζει σε κόσμο, δεν ξέρω πόσες φορές», είπε ένας γείτονας.

«Γνωρίζουμε για το βίντεο και το περιστατικό ερευνάται», περιορίστηκε να δηλώσει η σχολική επιτροπή της κομητείας…

Διαβάστε επίσης:

Σκότωσαν 16χρονο Κύπριο στην Βρετανία – Συγκλονίζει η μητέρα του

H απίστευτη ιστορία μίας γκέισας που έγινε μαμά και πετυχημένη… «Kimono Mom»

10 «παραξενιές» του παιδιού σας που μπορεί να δείχνουν μία σπουδαία προσωπικότητα