Καλλιτεχνική σχολή για παιδιά και ενήλικες ανοίγουν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση

Καλλιτεχνική σχολή για παιδιά και ενήλικες ανοίγουν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση

Έναν υπέροχο χώρο, το “Mavrikios & Ilaeira all day art school”, ετοιμάζονται να ανοίξουν σύντομα στη Λεμεσό ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, όπως οι ίδιοι ανακοίνωσαν μέσα από τον λογαριασμό τους στο Instagram.

Πρόκειται για έναν παραμυθένιο χώρο όπου παιδιά και ενήλικες θα αφιερώνουν τον χρόνο τους στον πολιτισμό και την ψυχαγωγία.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

«Καλημέρα & Καλό μήνα! Ένα ακόμα όνειρο μας γίνεται πραγματικότητα. Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την δημιουργία του “Mavrikios & Ilaeira all day art school”..! Το κτήριο που βλέπετε μπαίνει σε λειτουργία τον Σεπτέμβριο του 2023. Η παραμυθένια μας ολοήμερη καλλιτεχνική σχολή ανοίγει τις πόρτες της και θα φιλοξενήσει παιδιά και ενήλικες που θέλουν να γεμίσουν τις ώρες τους με γνώση, ψυχαγωγία, τέχνη και πολιτισμό.

Ένας άρτια εξοπλισμένος χώρος 5.000 τ.μ. στη Λεμεσό της Κύπρου μας, που θα αγκαλιάσει τις ψυχές σας και θα τις γεμίσει με γαλήνη, φώς, χαμόγελα και αυτοβελτίωση. Ένας χώρος για μελέτη και επιμόρφωση με εξειδικευμένο προσωπικό. Ένας χώρος γεμάτος μουσική, τραγούδι, θέατρο, ζωγραφική, παιχνίδι, κινησιολογία και χορό. Ένας χώρος σαν το σπίτι σας..! Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες μέρες! Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξη σε κάθε μας βήμα, Μαυρίκιος & Ιλάειρα».

Διαβάστε ακόμα:

Εγκαινιάστηκε το πρώτο οργανωμένο Κέντρο Νευροαναπτυξιακών Δυσκολιών στην Κύπρο

Αγία Ματρώνα στην Τοξεύτρα: Το τάμα των δύο νέων που της χρωστούν τη ζωή τους

Παιδικός αυνανισμός: Πώς εκδηλώνεται στα παιδιά και τι συστήνουν οι παιδίατροι