«Ήθελα παιδί και το έκανα μόνη. Δεν μπορούσα να περιμένω τον κατάλληλο»

«Ήθελα παιδί και το έκανα μόνη. Δεν μπορούσα να περιμένω τον κατάλληλο»

Πολλές γυναίκες αφήνουν για λίγο στην άκρη το όνειρο της μητρότητας, επειδή δεν έχουν βρει τον «κατάλληλο» σύντροφο στη ζωή τους.

Κάπως έτσι, η Ντανιέλ αποφάσισε να κάνει το παιδί που λαχταρούσε μόνη της, αφού είχε πατήσει τα 30 και ο σωστός άνθρωπος δεν είχε βρεθεί ακόμη στον δρόμο της.

Επέλεξε έναν δωρητή και προχώρησε με τη διαδικασία της εξωσωματικής. Ευτυχώς, η Ντανιέλ συνέλαβε με την πρώτη και πριν λίγο καιρό έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Ρόμπιν.

Μαζί της στο δωμάτιο του τοκετού βρέθηκαν οι δύο αδερφές της που τη στήριξαν σε όλη τη διάρκεια της γέννας.

Ηθελα απο μικρη να γινω μαμα

«Από μικρή ονειρευόμουν τη μέρα που θα γινόμουν μαμά και τα τελευταία χρόνια είχα αρχίσει να σκέφτομαι ότι όσο δεν βρίσκω τον κατάλληλο σύντροφο και ο καιρός περνάει, ίσως θα έπρεπε να το κάνω μόνη μου. Τώρα που τελικά το έκανα, νιώθω ότι ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής μου. Έχω ένα απίθανο αγοράκι και δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από πάνω του», λέει η Ντανιέλ.

Και συνεχίζει: «Είχα άγχος για την επιλογή του δότη, αλλά δεν ήταν όσο δύσκολο νόμιζα. Βρήκα έναν άνθρωπο με παρεμφερή χαρακτηριστικά με τα δικά μου, ο οποίος μου έβγαλε, ταυτόχρονα, έναν ευγενικό και ακέραιο χαρακτήρα στις απαντήσεις του».

Όσο για την εξωσωματική, όλα πήγαν όσο ομαλά γίνεται, ενώ και η εγκυμοσύνη της ήταν αυτό που λέμε «καλή» έως την 38η εβδομάδα.

Τότε ήταν που έμαθε ότι είχε διαβήτη κύησης και το παιδί δεν τρεφόταν σωστά, οπότε έπρεπε να προχωρήσουν άμεσα με τη γέννα. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά.

«Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω τη στιγμή που τον είδα για πρώτη φορά. Ττο πρώτο βράδυ ήταν πάρα πολύ δύσκολο αφού δεν είχα ιδέα τι πρέπει να κάνω. Και τώρα που ξέρω, όμως, καμιά φορά απλώς τον κοιτάζω αποσβολωμένη και δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι δικός μου. Είμαι τρισευτυχισμένη», καταλήγει.

Πηγή: metro.co.uk

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη: Δύο παιδιά έμεναν ένα χρόνο μαζί με το πτώμα του 9χρονου αδελφού τους

Η φωτογραφία της χρονιάς: Ακρωτηριασμένος πατέρας αγκαλιά με το παιδί του χωρίς άκρα

Η 11χρονη Κωνσταντίνα «έφυγε» από καρκίνο όμως άφησε πίσω της ένα βιβλίο που έγραψε η ίδια!