Ηρωίδα μαμά σώζει το πρόωρο μωρό της με ανάνηψη αφότου γέννησε στο μπάνιο!

Μία απίστευτη ιστορία ηρωισμού και μητρικής αγάπης αποκάλυψε ότι το ένστικτο της μητέρας είναι υπεράνω όλων. Μία μητέρα γέννησε στο μπάνιο της, πρόωρα και το μωράκι ζύγιζε μόλις λίγα γραμμάρια.

Όταν αντιλήφθηκε, ότι το νεογέννητο δεν ανέπνεε, εφάρμοσε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη και επανέφερε στη ζωή το παιδί.

Μοιάζει σαν να έχει βγει από σκηνή κινηματογραφικής ταινίας, όμως για αυτή τη μαμά ήταν η απόλυτη πραγματικότητα και σήμερα μοιράζεται την ιστορία της με τον κόσμο.

Έπειτα από μία επεισοδιακή εξέταση στις 23 εβδομάδες, η γυναίκα τότε περίμενε ότι θα αποβάλει. Μετά από εβδομάδες αιμορραγίας είχε σχεδόν αποδεχτεί, ότι τίποτα δεν θα πήγαινε σωστά.

Για αυτό και λίγα βράδια αργότερα, όταν οι αφόρητοι πόνοι την ανάγκασαν να καλέσει ασθενοφόρο, δεν πίστευε τι θα μπορούσε να συνέβαινε πηγαίνοντας τουαλέτα, λίγο πριν φτάσει. Ξαφνικά, όμως, αντιλήφθηκε ότι δεν έφτασε μόνο το ασθενοφόρο…

«Σε λίγα δευτερόλεπτα είχα το μωρό στο χέρι μου…»

«Πήγα στην τουαλέτα και ένιωσα έναν απίστευτο πόνο. Το επόμενο δευτερόλεπτο, το μωρό ήταν στα χέρια μου», ανέφερε η μητέρα.

Το πρόωρο αγοράκι γεννήθηκε την 1η Ιουνίου 2018, τρεις μήνες νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία. Την έπιασε πανικός, όταν συνειδητοποίησε ότι το μωρό της δεν είχε ζωή, πριν καταλάβει, τι έπρεπε να κάνει.

Μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά, έκανε στο μωρό ανάνηψη και το επανέφερε. Κατάφερε να το κάνει να αναπνεύσει ξανά.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου βρήκε τη μαμά και το μωρό μέσα στα αίματα. Όταν μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, τότε κατάλαβε τι είχε πραγματικά συμβεί και διηγήθηκε στο πλήρωμα όσα διαδραματίστηκαν στο μπάνιο.

«Θυμάμαι όταν τον είδα, επειδή ήταν τόσο πρόωρο, τα ματάκια του ήταν ακόμα κλειστά. Ζύγιζε μόλις μισό κιλό. Ήταν σχεδόν διάφανος, μπορούσα να δω τις φλέβες του», ανέφερε η μητέρα.

Τρεις μήνες αργότερα, το μωράκι επέστρεψε στο σπίτι του και η μαμά δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το κρατά στην αγκαλιά της. Σήμερα, δύο χρόνια μετά θυμάται ακόμη εκείνες τις στιγμές και νιώθει ευλογημένη που το προωράκι της τα κατάφερε!