Ιδέες για κατασκευές που θα κάνουν τα παιδιά και θα λατρέψουν οι μαμάδες

Τα καλύτερα δώρα για τις μαμάδες μας είναι αυτά που γίνονται από την καρδιά μας και, κυρίως, αυτά που φτιάχνονται από τα χεράκια των μικρών παιδιών.

Η Γιορτή της Μητέρας που γιορτάζεται την τρίτη Κυριακή κάθε Μάη (φέτος την Κυριακή 13 Μαΐου) είναι μια γιορτή, κυρίως, για τα παιδιά, αφού χάρη σε αυτά οι μαμάδες αναλαμβάνουν αυτόν τον ρόλο. Όλες μας, όμως, την περιμένουμε με ανυπομονησία, όχι για τα δώρα, αλλά για να νιώσουμε λιγάκι πιο ξεχωριστές.

Οπότε μπαμπάδες, θείες, γιαγιάδες και δάσκαλοι – δασκάλες, συγκεντρώστε τις ιδέες σας, δείτε και τις παρακάτω, και ξεκινήστε τις κατασκευές!

Στεφάνι από καρδιές

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα μαγιάτικο στεφάνι γεμάτο… αγάπη για την μαμά! Δείτε πώς θα το φτιάξετε εδώ.

Κάρτες

Το πιο κλασικό και αγαπημένο δώρο για αυτήν τη γιορτή. Φτιάξτε κάρτες γεμάτες χρώματα και γράψτε μέσα όλα όσα θέλετε να της πείτε.

Καρδιά με πρωτότυπο σχέδιο. Δείτε πώς θα την φτιάξετε εδώ.

Κάρτες με τρισδιάστατα και λουλουδάτα σχέδια. Δείτε πώς θα τα φτιάξετε εδώ.

Λουλούδι με φωτογραφία

Τι πιο όμορφο από μια μαμά που κοιτάζει την φωτογραφία του παιδιού της, όταν δεν είναι κοντά του; Δείτε πώς θα το φτιάξετε εδώ.

Κούπα με σχέδια

Χρήσιμο και λειτουργικό δώρο. Ζωγραφίστε την κούπα που θα δωρίσετε στην μαμά παίρνοντας ιδέες από εδώ.

Χάρτινα λουλούδια

Οι θήκες από τα αυγά είναι το καλύτερο υλικό για να φτιάξετε αυτά τα υπέροχα και ιδιαίτερα λουλούδια για τη μαμά. Δείτε το πώς εδώ.

Βιβλίο για την Ημέρα της Μητέρας

Τυπώστε τις πιο όμορφες εικόνες για την μαμά! Μπορείτε να φτιάξετε ένα βιβλίο με φωτογραφίες των παιδιών και ζωγραφιές που θα έχουν φτιάξει τα ίδια. Δείτε μερικές ιδέες εδώ.