Μπαμπάς χάρισε την πιο τέλεια Ημέρα της Μητέρας στην κόρη του που έχει χάσει τον άντρα της (video)

Μπαμπάς χάρισε την πιο τέλεια Ημέρα της Μητέρας στην κόρη του που έχει χάσει τον άντρα της (video)

Η Γιορτή της Μητέρας είναι από τις ημέρες που γιορτάζονται με εξωστρέφεια – κατασκευές στα σχολεία, λουλούδια, κάρτες και αναρτήσεις στα social media.

Για όσους όμως έχουν χάσει τη μητέρα τους ή έχουν δύσκολη σχέση μαζί της, η μέρα αυτή μπορεί να φέρει στην επιφάνεια αρνητικά συναισθήματα, όπως θλίψη, ανησυχία, ακόμα και θυμό.

Όταν μάλιστα την απώλεια βιώνουν παιδιά, είναι λογικό τόσο το σχολικό όσο και το οικογενειακό περιβάλλον να ανησυχούν για το πώς πρέπει να διαχειριστούν την ημέρα.

Υπάρχουν όμως και μαμάδες που μπορεί να είναι μόνες, είτε βιώνοντας την απώλεια του συζύγου τους ή ένα δύσκολο διαζύγιο. Κάτι παρόμοιο φαίνεται πως έζησε και η μαμά αυτής της ιστορίας, που όμως τίποτα δεν την άφησε να είναι θλιμμένη εκείνη την ημέρα.

Ο σύζυγός της διαγνώστηκε με καρκίνο, όταν εκείνη ήταν έγκυος 7 μηνών σε δίδυμα. Τα πράγματα δεν ήταν τόσο καλά και δεν ήμασταν σίγουροι, αν θα κατάφερνε να δει τα μωράκια.

Ποτέ, κανείς από τους δύο δεν έχασε την ελπίδα του. Ο πατέρας έζησε για να τα δει να γεννιούνται και να περάσει λίγους μήνες ακόμη μαζί τους προτού φύγει για πάτα. Η νεαρή μαμά μετακόμισε στο πατρικό της σπίτι.

«Ο μπαμπάς μου είναι τόσο γλυκός που πάντα προσπαθεί να με κάνει χαρούμενη την Ημέρα της Μητέρας. Είμαι ευγνώμων για αυτές τις στιγμές, καθώς μπορεί αυτή η μέρα να είναι πολύ δύσκολη», αναφέρει η νεαρή γυναίκα.

Τι έκανε λοιπόν ο μπαμπάς; Έφτιαξε ένα υπέροχο πρωινό, το οποίο το πρόσφεραν στη μαμά τους φορώντας ποδιές τα διδυμάκια της στο κρεβάτι, με χοροπηδητά, πολλές αγκαλιές και φιλιά.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Σε αυτήν την παραλία οι άνθρωποι με προβλήματα όρασης θα απολαμβάνουν με ασφάλεια το μπάνιο τους

Στο υπέροχο Διεθνές Πάρκο Γλυπτικής του Δήμου Αγίας Νάπας οι μαθητές του Παγκύπριου Λυκείου Λάρνακας

Αυτό το σχολείο γέμισε χρώματα και επιδαπέδια παιχνίδια για τα πιο τέλεια διαλείμματα (εικόνες)