Η πιο τραγική υπόθεση βιασμού στην Ιστορία: 16χρονη βίωσε την απόλυτη φρίκη

«Η πιο τραγική υπόθεση βιασμού στην ιστορία»: 16χρονη κατήγγειλε ότι βιάστηκε από 400 άνδρες

Μία φρικιαστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης τείνει να εξελιχθεί ως η χειρότερη στην Ιστορία, με θύμα ένα 16χρονο κορίτσι.

Η αστυνομία στη δυτική Ινδία προχώρησε σε επτά συλλήψεις μετά την καταγγελία της έφηβης, ότι έπεσε θύμα αλλεπάλληλων βιασμών από εκατοντάδες άνδρες, μία α ακόμη που υπόθεση που έρχεται να προστεθεί στο οξύτατο πρόβλημα σεξουαλικής βίας στη χώρα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Επιτροπής Ευζωίας Παιδιού της Ινδίας (CWC) στις 11 Νοεμβρίου, το κορίτσι, που είναι άστεγο, κατέθεσε ότι βιάστηκε από 400 άνδρες στην περιοχή Beed της πολιτείας Μαχαράστρα, ενώ έδωσε και τα ονόματα δύο αστυνομικών.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της επιτροπής, το κορίτσι επαιτούσε σε στάση λεωφορείου όταν τρεις άνδρες της επιτέθηκαν και την ανάγκασαν να εκδίδεται.

Παρότι ο αριθμός των βιασμών και των βιαστών είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιβεβαιωθεί. Το κορίτσι κατάφερε να αναγνωρίσει τουλάχιστον 25 άτομα.

Μάλιστα, δήλωσε ότι προσπάθησε να κάνει αναφορά στην αστυνομία κατά ενός άνδρα που την χτύπησε, ωστόσο οι αστυνομικοί αρνήθηκαν να την καταχωρίσουν.

Η αστυνομία της περιοχής, η οποία αρνήθηκε να σχολιάσει την τελευταία καταγγελία, δήλωσε ότι έχει ανοίξει φάκελος για οχτώ άτομα -μεταξύ των οποίων ένας ανήλικος- με την κατηγορία του βιασμού κατά ανήλικου.

θυμα βιασμου από τον πατερα και ο γαμοσ απο τα 13

Το κορίτσι είπε στην αστυνομία ότι ήταν παντρεμένη από την ηλικία των 13 ετών με έναν 33χρονο, ο οποίος την κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ σεξουαλική επίθεση είχε δεχτεί και από τον πατέρα της, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει και τα δύο σπίτια και να αναγκάζεται να κοιμάται στη στάση του λεωφορείου.

Η ακτιβίστρια υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών Yogita Bhayana χαρακτήρισε το γεγονός ως «την πιο τραγική υπόθεση (βιασμού) στην ιστορία».

«Το κορίτσι βασανιζόταν καθημερινά», δήλωσε, προσθέτοντας ότι η αστυνομία απέτυχε να την προστατεύσει.

Σύμφωνα με το Εθνικό Αρχείο Εγκλημάτων της Ινδίας, μέσα στο 2020 καταγγέλθηκαν περισσότερες από 28.000 περιπτώσεις βιασμών, σχεδόν μία κάθε 18 λεπτά.

Ωστόσο οι ειδικοί πιστεύουν ότι ο πραγματικός αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος.

Πηγή: CNN

Διαβάστε επίσης:

5 προσωπικότητες που έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης, όταν ήταν παιδιά

«Σπάσε τη σιωπή»: Το τραγούδι του Λούκα Γιώρκα για την παιδική σεξουαλική κακοποίηση (video)

Δάσκαλος ιππασίας ομολόγησε τη σεξουαλική κακοποίηση δύο ανηλίκων