Η μητέρα του 18χρονου μακελλάρη του Τέξας μίλησε για τον χαρακτήρα του γιου της

Η μητέρα του 18χρονου μακελλάρη του Τέξας μίλησε για τον χαρακτήρα του γιου της

Η μητέρα του 18χρονου μακελλάρη του Τέξας που σκότωσε 21 άτομα, εκ των οποίων 19 μικρούς μαθητές, μίλησε στο ABC News και είπε πως ο γιος της “δεν ήταν τέρας”, αλλά μπορεί μερικές φορές να ήταν “επιθετικός”.

“Με έκανε να νιώθω άβολα μερικές φορές, να αναρωτιέμαι δηλαδή ‘τι ετοιμάζει” πρόσθεσε και συμπλήρωσε “μπορούσε να γίνει επιθετικός… αν θύμωνε πολύ”. Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι “όλοι έχουμε οργή μέσα μας. Κάποιοι άνθρωποι την έχουν πιο έντονα από άλλους.”

Η ίδια εξέφρασε τη λύπη της για τα θύματα και τα συλλυπητήριά της προς τους γονείς αμέτρητες φορές κατά την διάρκεια της συνέντευξης. Είπε, πάντως, ότι δεν γνώριζε πως ο γιος της είχε αγοράσει όπλα.

“Δεν ξέρω τι να πω για τα καημένα τα παιδιά…” είπε χαρακτηριστικά.

Κάποιοι συμμαθητές του Ramos είπαν, ότι πολύ συχνά έμπλεκε σε καβγάδες και απειλούσε άλλους μαθητές. Ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια είχε γίνει εξαιρετικά ενοχλητικός.

Η μητέρα του, πάντως, τόνισε πως ήταν ένα μοναχικό παιδί, που δεν είχε πολλούς φίλους, διαψεύδοντας, ωστόσο, όσους έλεγαν πως είχαν μία τοξική σχέση.

Η τελευταία φορά που επικοινώνησε μαζί του ήταν στα γενέθλιά του την περασμένη Δευτέρα, λέγοντας πως θα του έδινε μία κάρτα και ένα κουκλάκι για δώρο.

Για τον δολοφόνο μίλησε στο ίδιο κανάλι και ο παππούς του: “Τον πήγαινα στη δουλειά καμία φορά. Τον τελευταίο χρόνο είχε παρατήσει το σχολείο, δεν αποφοίτησε. Ήταν ένα ήσυχο παιδί, που δεν μιλούσε πολύ. Δεν ήθελε να μένει με τη μητέρα του, γιατί αντιμετώπιζαν προβλήματα”.

Για τη μητέρα της μητέρας, η οποία νοσηλεύεται αφού ο Ramos την πυροβόλησε στο πρόσωπο, η Adriana Reyes είπε πως η κατάστασή της είναι σταθερή.

Όσο για τους πυροβολισμούς στο σχολείο, σύμφωνα με νέα στοιχεία της αστυνομίας, αυτοί κράτησαν τουλάχιστον 45 λεπτά από την πρώτη στιγμή που ειδοποιήθηκαν οι αρχές για το περιστατικό στο σχολείο.