Η Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζει την πρώτη της παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων στο Netflix

Η Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζει την πρώτη της παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων στο Netflix

Ένα νέο project φαίνεται πως έχει στα σκαριά της η Μέγκαν Μαρκλ και αφορά τη νέα συνεργασία, που υπέγραψε η ίδια και ο πρίγκιπας Χάρι με το Netflix.

Μετά την μεγάλη απήχηση που είχε το παιδικό βιβλίο με τίτλο «The Bench», η Μέγκαν, φαίνεται πως βρήκε το «κοινό» της και το νέο της εγχείρημα αφορά μία παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων με τίτλο «Pearl».

Η Μέγκαν Μαρκλ θα έχει τον ρόλο της παραγωγού και η σειρά θα αφηγείται τις περιπέτειες ενός 12χρονου κοριτσιού, το οποίο έχει ως πρότυπα μερικές από τις πιο επιδραστικές γυναίκες της ιστορίας.

Πρωταγωνίστρια η Pearl

Στην επίσημη ανακοίνωσή της, η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι γράφει:

«Όπως και πολλά άλλα κορίτσια της ηλικίας της, η Περλ μπαίνει σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας όσο προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της καθημερινότητας. Είμαι ενθουσιασμένη που η Archewell Productions συνεργάζεται με την δυναμική πλατφόρμα Netflix και αυτούς τους απίστευτους παραγωγούς για να δημιουργήσουμε μαζί αυτή τη νέα σειρά animation, που θα τιμά τις απίθανες γυναίκες της ιστορίας μας».

Με την σειρά του, ο παραγωγός της σειράς, Ντέιβιντ Φέρνις, ο οποίος είναι επίσης γνωστός για την συμμετοχή του στις παιδικές σειρές Rocketman και Gnomeo & Juliet είπε για την συνεργασία τους:

«Η Μέγκαν και εγώ έχουμε παθιαστεί με το να δημιουργήσουμε ιστορίες για αυτές τις καταπληκτικές γυναίκες που εμπνέουν ένα παγκόσμιο κοινό όλων των ηλικιών. Η ομάδα που δουλεύει για την σειρά είναι πρώτης τάξεως και το Netflix είναι ο ιδανικός συνεργάτης».

Διαβάστε επίσης: Έχεις φακίδες; Το βιβλίο που είχε γράψει η Μέγκαν στα 15 της εξηγεί γιατί να τις λατρεύεις

Η Μέγκαν Μαρκλ έγραψε παιδικό βιβλίο με έμπνευση από τον πρίγκιπα Χάρι και τον Άρτσι

Λίλιμπετ – Νταϊάνα: Η ιστορία πίσω από το όνομα που επέλεξαν Χάρι και Μέγκαν για την κόρη τους