Έχεις φακίδες; Το βιβλίο που είχε γράψει η Μέγκαν στα 15 της εξηγεί γιατί να τις λατρεύεις

Η Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζει την πρώτη της παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων στο Netflix

Η «Πίπη η Φακιδομύτη» ήταν ένα κοριτσάκι με φακίδες που σκορπούσε χαρά. Στο πέρασμα των χρόνων ωστόσο, οι φακίδες αποτελούσαν μία τέλεια αφορμή για bullying. Πλέον, όμως, αποτελούν παγκόσμια τάση σε βαθμό που υπάρχουν βίντεο με make up artists που μας δείχνουν πώς να τις ζωγραφίζουμε!

Και η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν, η οποία έχει φακίδες, από πολύ μικρή μάλλον γνώριζε πώς να υπερασπίζεται τον εαυτό της και δεν άφηνε κανέναν να της ρίξει την ψυχολογία. Μάλιστα, για τις φακίδες της είχε γράψει ολόκληρο βιβλίο, κάτι που αποκάλυψε πριν από μέρικές ημέρες η βιβλιοθηκονόμος του Κογκρέσου, Κάρλα Χέιντεν.

Συγκεκριμένα έγραψε στο Twitter:

«Γνωρίζατε ότι σε ηλικία 15 ετών η Δούκισσα του Σάσεξ έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο “Ένα πρόσωπο χωρίς φακίδες είναι ένα πρόσωπο χωρίς αστέρια!”; Μάλιστα, στο βιβλίο αυτό η ίδια αναλύει τα… θαύματα που μπορούν να κάνουν οι φακίδες».

Η δούκισσα του Σάσεξ το έγραψε σε ηλικία 13- 14 ετών όταν ήταν δηλαδή μαθήτρια στο Καθολικό Γυμνάσιο Immaculate Heart του Λος Άντζελες.

Ένα χρόνο αργότερα, επιδεικνύοντας από νωρίς όπως γράφει ο βρετανικός Τύπος το επιχειρηματικό της δαιμόνιο και τη διορατικότητά της, το είχε υποβάλει στο Γραφείο Πνευματικών Δικαιωμάτων των ΗΠΑ. Ηταν 18 Ιανουαρίου του 1996 και η Μέγκαν Μαρκλ ήταν μόλις 15.

«Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι φακίδες είναι περίεργες, εγώ όμως τυχαίνει να διαφωνώ, γιατί αν δεν είχα φακίδες, τότε δεν θα ήμουν πραγματικά εγώ !!!» έγραφε η έφηβη τότε Μέγκαν.

Στο πίσω μέρος του βιβλίου το μήνυμα για την συγγραφέα αποκάλυπτε ότι το έργο ήταν μέρος ενός σχολικού προγράμματος.

Το 2017 γυναικείο περιοδικό είχε ρετουσάρει τις φακίδες στο πρόσωπο της Μέγκαν, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την έντονη αντίδρασή της.

«Με ενοχλεί αφάνταστα όταν, ακόμη και σήμερα, κάνουν ρετούς στο πρόσωπό μου για να εξαφανίσουν τις φακίδες μου. Και για όλους τους φίλους μου με φακίδες εκεί έξω, θα μοιραστώ μαζί σας κάτι που ο μπαμπάς μου μου είχε πει όταν ήμουν νεότερη: Ένα πρόσωπο χωρίς φακίδες είναι ένα πρόσωπο χωρίς αστέρια!», είχε δηλώσει τότε η ίδια στο αμερικανικό Allure.