Η Κοκκινοσκουφίτσα και η Σταχτοπούτα ζωντανεύουν στο Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού

Η Κοκκινοσκουφίτσα και η Σταχτοπούτα ζωντανεύουν στο Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού

Δύο υπέροχα παραμύθια των παιδικών μας χρόνων αναβιώνουν στη σκηνή του Παττιχείου Δημοτικού Θεάτρου Λεμεσού, μεταφέροντάς μας πίσω στις όμορφες μέρες της αθωότητας.

Η Κοκκινοσκουφίτσα, το αγαπημένο παραμύθι μικρών και μεγάλων, μας ταξιδεύει στο μεγάλο δάσος με το ξύλινο σπιτάκι της αγαπημένης γιαγιάς όλων, την Κυριακή 12 Ιουνίου στις 10.30.

Ένας παραμυθένιος κόσμος, με τους ηθοποιούς Γιάννη Σπανό, Φωτεινή Γεωργίδη, Πέτρο Τίγρη, Μαρία Σάββα, Χρήστο Κυριάκου και Αφροδίτη Σπανού-Λοΐζου, έρχεται να παρασύρει όλη την οικογένεια σε νοσταλγικά μονοπάτια γεμάτα μηνύματα, που αγγίζουν την ψυχή του καθενός.

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 20.00, η συγκινητική ιστορία της Σταχτοπούτας μεταφέρεται στη σκηνή του Παττιχείου Δημοτικού Θεάτρου Λεμεσού, μέσα από το μιούζικαλ της σχολής musicNart.

Υπέροχες χορογραφίες, φώτα και χρώματα ζωντανεύουν την κλασσική ταινία κινουμένων σχεδίων της Walt Disney, μπροστά στα μάτια των θεατών. Κολοκύθες, άμαξες, γοβάκια και πολλή μαγεία δημιουργούν ένα ξέφρενο μουσικό πάρτι, προσκαλώντας όλους να ανακαλύψουν… τη δική τους νεράιδα.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Κοκκινοσκουφίτσα

Κυριακή 12 Ιουνίου – 10.30

Τιμή εισιτηρίου: €10

Σταχτοπούτα

Παρασκευή 17 Ιουνίου – 20.00

Τιμή εισιτηρίου: €12 | €8 (παιδιά κάτω των 12 ετών)

Διαβάστε επίσης:

Βραβεία για αυτές τις τρεις ζωγραφιές… κοινωνικής ευθύνης μαθητών από τη Λάρνακα!

Συναισθηματική Αυτορρύθμιση: 6 «κόλπα» για να νιώθουμε αμέσως καλύτερα όταν τα δύσκολα συναισθήματα μας «πνίγουν»

Τα παιδιά του Lidice: Ένα χάλκινο γλυπτό που κρύβει μία πολύ φρικτή ιστορία