Η Κέιτ Μίντλετον δίνει σημαντικές συμβουλές στους γονείς για την ψυχική υγεία των παιδιών

Με ένα εξαιρετικό animation σχεδιασμένο έτσι ώστε να βοηθήσει τους γονείς να καταλάβουν τι συμβαίνει στον ψυχικό κόσμο των παιδιών όταν βρίσκονται στο σχολείο -και όχι μόνο- η Κέιτ Μίντλετον, η οποία έχει ήδη πάρει τα εύσημα για τον τρόπο με τον οποίον διαπαιδαγωγεί τα παιδιά της, ζητά από τους γονείς  να δώσουν σημασία και να μη διστάζουν να μιλούν σε ειδικούς κάθε φορά που αντιλαμβάνονται ότι τα παιδιά τους αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.

Δείτε το βίντεο:

«Ως γονείς, αυτό που θέλουμε για τα παιδιά μας είναι να έχουν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στην ζωή. Το να ενθαρρύνουμε τα παιδιά να καταλάβουν και να είναι ανοιχτά στα συναισθήματά τους, μπορεί να τους δώσει τις ικανότητες να αντιμετωπίσουν τα πάνω και τα κάτω που θα τους φέρει η ζωή καθώς θα μεγαλώνουν», λέει η Κέιτ Μίντλετον στο βίντεο.

«Είναι σημαντικό τα παιδιά μας να καταλάβουν ότι τα συναισθήματα είναι φυσιολογικά και ότι έχουν την άνεση να ζητήσουν βοήθεια εάν παλεύουν με κάτι», επισημαίνει ακόμα και εξηγεί πως αυτός είναι ο λόγος που υποστηρίζει την συγκεκριμένη καμπάνια: «Οι παροχές της καμπάνιας είναι εξαιρετικά εργαλεία υποστήριξης προς τους γονείς. Μας δείχνουν πώς να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, να απαντήσουν κατάλληλα και να αποφύγουμε τυχόν απλά προβλήματα να μετατραπούν σε μεγαλύτερα».