«Η αδελφή μου έδωσε την κόρη της για υιοθεσία, επειδή δεν ήθελε να γεννήσει κορίτσι»

Ήθελε απεγνωσμένα αγόρι, όμως γέννησε ένα πανέμορφο κοριτσάκι. Όταν, ωστόσο, γέννησε το αγοράκι της, μία μητέρα έδωσε για υιοθεσία το πρώτο της παιδί, λέγοντας ότι «δεν μπορούσε να φροντίσει δύο παιδιά».

Όμως, η αδελφή της αποκάλυψε μία συνταρακτική αλήθεια. Σε μία βιντεοκλήση με τους γονείς τους, η μητέρα των δύο παιδιών ομολόγησε πως στην πραγματικότητα έδωσε για υιοθεσία το κοριτσάκι, επειδή δεν ήθελε κόρη.

Αφότου η «Candice» (δεν είναι το πραγματικό της όνομα), γέννησε αγοράκι κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η οικογένειά της ήθελε να δει το μωρό.

«Η αδελφή μου έδωσε την κόρη της για υιοθεσία, επειδή δεν ήθελε να γεννήσει κορίτσι», αλλά και την μεγαλύτερη ανηψιά της και ζήτησε αν μπορεί να τους πει ένα γεια.

Ωστόσο, η διάθεσή της άλλαξε, όταν η μητέρα των παιδιών αποκάλυψε πως έδωσε το κοριτσάκι της για υιοθεσία χωρίς να το πει σε κανέναν. Όλοι φάνηκαν να «τά ‘χασαν».

«Η αδελφή μου κρυφά είπε ότι δεν ήταν μαζί της το κοριτσάκι της, επειδή στις αρχές Ιανουαρίου την έδωσε για υιοθεσία, επειδή δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα οικονομικά με δύο παιδιά», ανέφερε η θεία της μικρής.

«Όλοι ξαφνιαστήκαμε. Δεν γνωρίζαμε το παραμικρό. Δεν είχαμε την ευκαιρία να αποχαιρετήσουμε τη μικρούλα. Δεν έπρεπε να μας το κάνει αυτό», πρόσθεσε.

Η σοκαριστική αποκάλυψη την ενόχλησε περισσότερο, καθώς ένιωθε ότι ήταν το πλέον κατάλληλο πρόσωπο για να φροντίσει την ανηψούλα της.

«Είμαι έγκυος τώρα, είμαι καλά οικονομικά, έχω ένα σπίτι και θα μπορούσε το παιδάκι να ζήσει μαζί μας», είπε η θεία.

Και συνέχισε λέγοντας, ότι είχε ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες υιοθεσίσς αρκετά χρόνια πριν, επειδή είχε πολλές αποβολές. Συνεπώς η αδελφή της θα μπορούσε να είχε δώσει σε εκείνη την κόρη της.

«Απογοητεύτηκε όταν έμαθε ότι θα γεννήσει κορίτσι, αλλά ξετρελάθηκε όταν έμαθε ότι το δεύτερο παιδί της θα ήταν αγόρι. Η αδελφή μου πάντα ήθελε να κάνει αγόρι και έτσι παράτησε την κόρη της για να αφοσιωθεί σε αυτό», πρόσθεσε.

Μπροστά στα μάτια όλης της οικογένειας, η γυναίκα έχασε την ψυχραιμία της με την αδελφή της και την έβρισε άσχημα.

«Τα έχασα με την αδελφή μου, όταν έμαθα ότι έδωσε την μικρή για υιοθεσία. Της είπα ότι αν βαρεθεί και το νέο μωρό θα το ξεφορτωθεί κι αυτό. Της είπα πώς στα κομμάτια μπόρεσε να το κάνει αυτό στην οικογένειά της και την αποκάλεσα τέρας», συνέχισε.

«Θα κινηθώ δικαστικά απέναντι στην αδελφή μου για την κηδεμονία των παιδιών. Προπαθώ να δω ανέχω αυτήν την επιλογή», σημείωσε.

«Είχε παρελθόν με χρήση ναρκωτικών. Παράτησε το ένα της παιδί επειδή δεν μπορούσε να το φροντίσει. Νιώθω, ότι μπορεί να κάνει το ίδιο και στο άλλο της παιδί. Θα είναι ένας εφιάλτης», κατέληξε.

Πηγή: The Sun