Η άδεια μητρότητας δεν είναι “διακοπές” και αυτό το βίντεο το αποδεικνύει με απόλυτη ακρίβεια

Η άδεια μητρότητας δεν είναι “διακοπές” και αυτό το βίντεο το αποδεικνύει με απόλυτη ακρίβεια

Μόνο αφού γίνεις γονιός μπορείς να καταλάβεις πραγματικά τι σημαίνει να έχεις ένα νεογέννητο στο σπίτι. Μόνο αφού γίνεις μάνα μπορείς να καταλάβεις πραγματικά πόση ανάγκη έχεις για ύπνο, φαγητό, υποστήριξη μετά τον τοκετό. Δυστυχώς, όμως, δεν έχουν όλοι οι εργοδότες την τύχη να γίνουν γονείς -ή, αν έχουν γίνει, πολύ απλά ξεχνούν ή αδιαφορούν. Και γι’αυτό ίσως να χλευάζουν ή και να κακολογούν τις νέες μαμάδες που προσπαθούν όπως μπορούν να παρατείνουν την άδεια μητρότητας. Θεωρούν, ότι η άδεια μητρότητας σημαίνει… διακοπές!

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε τι σημαίνει πραγματικά άδεια μητρότητας. Πόσες απαιτήσεις υπάρχουν για τη νέα μητέρα, προκειμένου όχι μόνο να ανταποκριθεί στις ανάγκες του μωρού της, αλλά και στις δικές της, με όλες αυτές τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα της, καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της καθημερινότητας -ειδικά όταν έχει και άλλα παιδιά.

Η άδεια μητρότητας είναι απαιτητική. Η άδεια μητρότητας είναι ΔΟΥΛΕΙΑ. Η άδεια μητρότητας είναι μαγική και η πραγματικά σπουδαιότερη δουλειά που θα έχει ποτέ στη ζωή της αυτή η γυναίκα.

Οι μαμάδες που βρίσκονται σε αυτή την άδεια, είναι στο “πόδι” 24 ώρες το 24ωρο. Η υποστήριξη, λοιπόν, που χρειάζονται είναι τεράστια.

Δείτε το εξαιρετικό βίντεο:

πηγή: mother.ly

Διαβάστε ακόμα:

Νεαρός βρήκε νεογέννητο γεμάτο μυρμήγκια σε κάδο και η πράξη του είναι ένα μάθημα ζωής

«Κραυγή» μόνης μαμάς 3 παιδιών στη Λευκωσία: «Δεν έχω 2 ευρώ για γάλα να πιουν τα μωρά»

Έφηβος με σπάνια πάθηση δεν μπορεί ποτέ να αποθηκεύσει λίπος στο σώμα του