Γονείς κρύβουν χρήματα σε παιδικές τροφές για να βοηθήσουν άλλους που έχουν ανάγκη

Αν μη τι άλλο αυτή τους η πράξη κρύβει όχι μονο μία ευγένεια, αλλά και ένα μεγαλείο ψυχής. Ένα ζευγάρι βάζει «στόχο» γονείς μωρών και νηπίων που μετά βίας τα καταφέρνουν και κρύβει χρήματα σε βρεφικά προϊόντα σε καταστήματα γνωστής αλυσίδας.

Η Κρίσταλ έχει δύο παιδιά 5 και 8 ετών, ενώ είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί. Μαζί με τον σύζυγό της Πάτρικ διαπίστωσαν σε μία πρόσφατη βόλτα τους για ψώνια, ότι πολλά βρεφικά προϊόντα έχουν ακριβύνει πολύ από την ημέρα που εκείνοι έγιναν γονείς.

«Θυμηθήκαμε πόσο δύσκολο ήταν για εμάς ως νέοι γονείς να αποκτήσουμε κάποια από τα βασικά κι έτσι μπορούμε να φανταστούμε πόσο αντίστοιχα δύσκολο είναι εν μέσω πανδημίας», λέει η Κρίσταλ.

Το ζευγάρι θέλησε να φτιάξει τη μέρα και την διάθεση σε κάποιους νέους γονείς κι έτσι αποφάσισαν να κρύψουν μερικά χρήματα σε βασικά βρεφικά προϊόντα, όπως βρεφικά γάλατα, πάνες, θήλαστρα σε τρία από τα καταστήματα της αλυσίδας.

«Όταν ήμασταν νέοι γονείς, οι γείτονες, οι φίλοι και οι συγγενείς μας μάς στήριξαν με κάθε τρόπο. Μας έφερναν φαγητό, βοηθούσαν οικονομικά ή μας ψώνιζαν από το σούπερ μάρκετ όσα χρειαζόμασταν. Ήταν υπέροχο το συναίσθημα ότι κάποιος σε σκέφτεται και θέλει να σε βοηθήσει χωρίς ανταλλάγματα. Ήθελα να το νιώσουν κι άλλοι γονείς – να αισθανθούν πως κάποιος τους σκέφτεται και θέλει να τους φροντίσει απλά επειδή τους νοιάζεται», αποκάλυψε η Κρίσταλ.

«Όταν αποκτήσαμε το πρώτο μας μωρό, είχαμε δυσκολίες. Τώρα που έχω μία επιτυχημένη επιχείρηση, θέλω να ανταποδώσω και να προσφέρω, επειδή ξέρω πόσο δύσκολο ήταν για μας», συνεχίζει.

Εκείνη και ο σύζυγός της έχουν κρύψει μέχρι και 1.000 δολάρια σε μία μέρα, όλα για αυτόν το σπουδαίο σκοπό.

Η Κρίσταλ είναι ιδρύτρια του Milky Mama, μία οργάνωση που υποστηρίζει τον μητρικό θηλασμό. «Ελπίζω να βοηθήσουμε γονείς που έχουν ανάγκη. Ο κόσμος χρειάζεται περισσότερη καλοσύνη», καταλήγει.

Πηγή: Today