Συγκινεί η Αργυρώ Ροτσίδου: Αυτή η χρονιά για μένα και την οικογένειά μου ήταν μια καρδιά σπασμένη

Συγκινεί η Αργυρώ Ροτσίδου: Αυτή η χρονια για μένα και την οικογένειά μου ήταν μια καρδιά σπασμένη

Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της δίνει τους τελευταίους τέσσερις μήνες η Αργυρώ Ροτσίδου, σύζυγος του Ευθύμιου Δίπλαρου, όπου βρίσκεται σε νοσοκομείο της Γερμανίας λαμβάνοντας την κατάλληλη θεραπεία καθώς έχει διαγνωστεί με καρκίνο.

Ο βουλευτής βρίσκεται βράχος στο πλευρό της όλο αυτό το διάστημα με εκείνη πριν από μερικές ώρες να κάνει μία πολύ συγκινητική ανάρτηση από το δωμάτιο του νοσοκομείου που τη φιλοξενεί όλο αυτό το διάστημα.

«4 μήνες τώρα κι αυτή η χρονιά φεύγει.. μια χρονιά που διδάχτηκα πολλά απ’ αυτήν τη μεγάλη ανηφόρα. Έμαθα να υπομένω, έμαθα ν’ αγωνίζομαι, ν’ ακούω, έμαθα να ελέγχω συναισθήματα, ανακάλυψα τη δύναμη μου και το πείσμα μου, έμαθα να κλαίω αλλά και να προσεύχομαι όπως μου λέει και η μαμά μου. Μια χρονιά που και να θέλουμε να ξεχάσουμε.. όπως μου γράφουν σε ένα χαρτί.. για την οικογένεια μου κι εμένα θα είναι πάντα χαραγμένη σαν μια καρδιά σπασμένη. Το 2021 φεύγει και παίρνει μαζί του κι ένα μεγάλο μέρος της υγείας μου. Σίγουρα αυτά τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά, είναι μοναχικά μέσα σε ένα ψυχρό δωμάτιο… Το 2022 εύχομαι να φέρει σε όλο τον κόσμο την υγεία του, που τελικά είναι ότι πιο σημαντικό», έγραψε στην ανάρτησή της.

O Ευθύμιος Δίπλαρος και η Αργυρώ Ροτσίδου έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον Απόλλωνα και την Άννη.

Δείτε πιο κάτω το σχετικό post:

Διαβάστε επίσης: 

Νέα μέτρα από σήμερα – Πώς θα κάνουμε πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν

Μεγάλη έκπληξη στην εκπομπή της Ελπίδας Ιακωβίδου: Ποιος θα αποκτήσει κοριτσάκι;

«Μικρή Μαμά»: Η τρυφερή σχέση μαμάς – παιδιού μέσα από ένα μαγικό ταξίδι στον χωροχρόνο