Φρίκη στην Ουκρανία: «Σκότωσαν τον άνδρα της και τη βίασαν μπροστά στο παιδί της»

Φρίκη και αποτροπιασμό έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας και αποκαλύπτουν το πιο σκληρό πρόσωπο του πολέμου στην Ουκρανία.

Μια από αυτές είναι και η υπόθεση που ανέφερε η Ουκρανή βουλευτής Μαρία Μεζέντσεβα και αφορά σε μία γυναίκα που φέρεται να βιάστηκε κατ’ επανάληψη από Ρώσους στρατιώτες μπροστά στο ανήλικο παιδί της, σε μια μικρή κωμόπολη κοντά στο Κίεβο.

Λίγο νωρίτερα, οι στρατιώτες πυροβόλησαν και σκότωσαν μπροστά στα μάτια τους τον άμαχο άνδρα της και πατέρα του παιδιού της.

Η υπόθεση έχει περάσει στα χέρια της Εισαγγελίας. Σύμφωνα με τη Sun, πριν από μερικές ημέρες η Γενική Εισαγγελέας, Ιρίνα Βενεντίκτοβα, είχε μιλήσει για την εν λόγω υπόθεση, λέγοντας ότι δύο Ρώσοι στρατιώτες εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας, σκότωσαν τον άνδρα και βίασαν «επανειλημμένα» τη γυναίκα του μπροστά στο παιδί της, απειλώντας τη με όπλα και με τη χρήση βίας.

Σύμφωνα με την Βενεντίκτοβα, οι δράστες (ο ένας εκ των οποίων ήταν μεθυσμένος) έφτασαν στο σημείο να απειλήσουν μέχρι και το παιδί.

Η τοπική αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει τον έναν στρατιώτη και αναζητείται, ενώ η ταυτότητα του άλλου παραμένει άγνωστη.

Διαβάστε επίσης:

Όπως στο μωρό που λέει τα πρώτα του λογάκια, έτσι δεν αποθαρρύνουμε το παιδί που γράφει τις πρώτες λέξεις

«Αnd the Oscar goes to»..: Αυτή είναι η παιδική ταινία που κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο animation

«Σάρωσε» ξανά τα βραβεία και τις πρωτιές το Δημοτικό Σχολείο Έμπας