Φήμες λένε, ότι η Έλσα θα αποκτήσει σύντροφο… γένους θηλυκού στο Frozen 2

Μια από τις πιο αγαπημένες ηρωίδες κινουμένων σχεδίων των τελευταίων ετών είναι η Έλσα από το Frozen (Ψυχρά και Ανάποδα). Η βασίλισσα με την παγωμένη καρδιά που εξουσιάζει τον χειμώνα, αλλά στο τέλος αντιλαμβάνεται το κακό που έχει προκαλέσει και διορθώνει τα πράγματα.

Μετά την τεράστια επιτυχία, λοιπόν, της πρώτης ταινίας ετοιμάζεται και η συνέχεια της, στην οποία πολλοί θέλουν την Βασίλισσα Έλσα να επιστρέφει με σύντροφο και μάλιστα γυναίκα.

Σε μία πρόσφατη συνέντευξη στην «Huffington Post», η σκηνοθέτιδα της πρώτης ταινίας, Jennifer Lee, δήλωσε, ότι η ομάδα του Frozen εξετάζει πολύ σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο. «Λατρεύω τα όσα οι άνθρωποι σκέφτονται και επιθυμούν για το έργο μας. Υπάρχει ένας δυνατός διάλογος και η Έλσα, αποδεικνύεται, ότι είναι ένας χαρακτήρας που αγγίζει πολλούς ανθρώπους», δήλωσε.

«Οι συζητήσεις είναι πάρα πολλές και το σκεφτόμαστε σοβαρά. Η Έλσα από μόνη της δείχνει πού θέλει να πάει. Θα δείξει και πού θα καταλήξει…», συμπλήρωσε.

Μάλιστα, και οι υπόλοιποι συντελεστές της ταινίας στηρίζουν αυτό το ενδεχόμενο, με  την Idina Menzel, την γυναίκα που χαρίζει την φωνή της στην αμερικάνικη εκδοχή της Έλσας, να δηλώνει υπέρ της γυναίκας συντρόφου του χαρακτήρα της, με ένα post της στο Twitter.

Αν αυτό συμβεί η Έλσα θα είναι ο πρώτος χαρακτήρας της Disney που θα έχει σύντροφο ιδίου φύλου.

Η νέα ταινία θα έχει τίτλο «Frozen 2» (Ψυχρά και Ανάποδα 2) και αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 27 Νοεμβρίου του 2019.