«Η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει»: Δείτε το πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας

Χαράς Ευαγγελία για τα μικρά μας, τα οποία θα έχουν και αυτά την ευκαιρία να γνωρίσουν τη μοναδική Μαίρη Πόπινς, την καλύτερη νταντά του κόσμου όλου, να μπουν στον μαγικό της κόσμο και να την αγαπήσουν όσο κι εμείς, όταν ήμασταν παιδιά!

Στη νέα Mary Poppins της Disney, η Emily Blunt είναι η τέλεια νταντά με τις μοναδικές μαγικές ικανότητες, η οποία μπορεί να μεταμορφώσει μια βαρετή δουλειά σε μια αξέχαστη, φανταστική περιπέτεια.

Σε αυτό το ολοκαίνουριο σίκουελ, γεμάτο φρεσκάδα αλλά και πιστό στο πνεύμα της πρώτης ταινίας, η Mary Poppins επιστρέφει για να βοηθήσει τη νέα γενιά της οικογένειας Banks να ξαναβρεί τη χαρά και την αδιαμφισβήτητη μαγεία της ζωής έπειτα από μια μεγάλη απώλεια.

Η αινιγματική νταντά καταφτάνει παρέα με το φίλο της τον Jack (ο Lin-Manuel Miranda της Vaiana), έναν αισιόδοξο φανοκόρο που φέρνει φως -και ζωή- στους δρόμους του Λονδίνου.

Δείτε το τρέιλερ:

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι στο παραπάνω μεταγλωττισμένο τρέιλερ ακούγεται η Τζίνη Παπαδοπούλου ως Μαίρη Πόππινς, η οποία είχε χαρίσει τη φωνή της και στην πρώτη ταινία του 1964 με την Julie Andrews (ελληνική μεταγλώττιση 2005).

Η ταινία, η οποία θα προβάλλεται και με υπότιτλους αναμένεται στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 27 Δεκεμβρίου.