“Επιλέξτε τον σύντροφό σας σοφά – όχι μόνο για εσάς αλλά και για τα παιδιά σας”: Μια μαμά συμβουλεύει

"Επιλέξτε τον σύντροφό σας σοφά - όχι μόνο για εσάς αλλά και για τα παιδιά σας": Μια μαμά συμβουλεύει

Πολλοί άνθρωποι στον ιδανικό σύντροφο ψάχνουν την ομορφιά και την καλή οικονονική κατάσταση. Στο τέλος της ημέρας, όμως, αυτό που μετράει είναι ο άνθρωπος που είναι δίπλα σου να σε αγαπά, να σε σέβεται και να σε νοιάζεται.

Μία γυναίκα, σύζυγος και μαμά, μοιράστηκε στη σελίδα Lovewhatmatters, τι πραγματικά έχει σημασία σε μία σχέση και πώς πρέπει τελικά να επιλέγουμε τον σύντροφο της ζωής μας.

Διαβάστε το κείμενό της

«Αργότερα στον γάμο, όταν βιώνεις και τη γονεϊκότητα, αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό που πραγματικά θέλεις από τον σύντροφό σου δεν είναι ο παχυλός μισθός ή η ωραία εμφάνιση. Ένα όμορφο πρόσωπο και ένας γεμάτος τραπεζικός λογαριασμός είναι καλό να υπάρχουν, αλλά στο τέλος της ημέρας δεν ψάχνεις για αυτά.

Στις 3 τα χαράματα, όταν το παιδί σου ουρλιάζει, τα μάτια σου δεν ανοίγουν από την κούραση και νιώθεις το κορμί σου βαρύ και σχεδόν ασήκωτο, δεν θα σε βοηθήσουν η ωραία εμφάνιση ή τα χρήματα που κερδίζει ο άντρας σου.

Θα σε βοηθήσουν η κατανόηση και η αγάπη στην καρδιά του για σένα και τα παιδιά σας. Αυτά είναι που θα τον κάνουν να σηκωθεί από το κρεβάτι του για να πάει προς το μωρό και να σου πει:

“Εντάξει, αγάπη, κοιμήσου, πάω εγώ.”

Αν μπορούσα να συμβουλεύσω τα νεότερα παιδιά για το τι να αναζητήσουν όταν ψάχνουν για συντροφιά, θα τους έλεγα να παντρευτούν τον άνθρωπο που θα είναι ο καλύτερος πατέρας για τα παιδιά τους.

Τον άνθρωπο που θα βάλει πιο ψηλά από όλους και όλα την οικογένειά του. Τον άνθρωπο που θα είναι υπεύθυνος για την ανατροφή των παιδιών σας όσο και εσείς, επειδή είστε και οι δύο μαζί σε αυτό!

Επειδή, μέσα σε όλα αυτά, κάθε φορά που θα βλέπετε το σύντροφό σας μαζί με τα παιδιά σας θα καταλαβαίνετε ότι τον ερωτεύεστε ξανά από την αρχή.

Επιλέξτε σοφά, όχι μόνο για εσάς αλλά και για τα παιδιά σας…»

Δείτε εδώ το αρχικό post

Διαβάστε επίσης

θ. Ασκητής: Παιδοφιλία και Παιδεραστία – Δύο διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος

Ποιές διατροφικές πρέπει να πληρούνται ώστε το παιδί σας να μην είναι υπερκινητικό!