Έχετε διδυμάκια; Η J.Lo αποκαλύπτει τα μυστικά της και δίνει συμβουλές ανατροφής

Έχετε διδυμάκια; Η «διδυμομάνα» J.Lo αποκαλύπτει τα μυστικά της και δίνει συμβουλές ανατροφής

Πριν από 14 χρόνια, στις 22 Φεβρουαρίου, η Τζένιφερ Λόπεζ έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της, Emma Maribel και Maximilian David, καρπούς του έρωτά της με τον Μαρκ Άντονι.

Τα δίδυμα ήρθαν να συμπληρώσουν, την ευτυχία του τότε ζευγαριού, ενώ το να γίνει μητέρα, ήταν κάτι που το ήθελε πολύ η Λατίνα σούπερσταρ.

Μάλιστα, η διάσημη τραγουδίστρια, συχνά ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες των παιδιών της από την καθημερινότητά τους, αλλά και παλαιότερες, όταν ήταν μικρότερα, εκφράζοντας μία νοσταλγία για τα χρόνια που περνούν και τα παιδιά μεγαλώνουν, χωρίς να το καταλάβει.

Mοιράζεται τις καλύτερες συμβουλές για την ανατροφή των δίδυμων παιδιών της

Έχοντας την πείρα της ανατροφής διδύμων, η 53χρονη Λατίνα τραγουδίστρια και ηθοποιός μίλησε ανοιχτά καλεσμένη σε εκδήλωση για τα μυστικά της ανατροφής δίδυμων και η αλήθεια είναι ότι σε πολλά που είπε, συμφωνούμε απόλυτα μαζί της.

Τα σημεία που ξεχωρίσαμε και μοιραζόμαστε μαζί σας είναι μια καλή αφετηρία για να τα εφαρμόσετε και στα δικά σας διδυμάκια. Όπως αποκάλυψε «Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να δώσω στα παιδιά μου – μπορείτε να γίνετε όποιοι πιστεύετε ότι μπορείτε να γίνετε».

«Βρείτε το μέσα σας και μην τα παρατάτε. Μάθετε από τους ανθρώπους που το έχουν κάνει καλά, και στη συνέχεια πάρτε αυτές τις ιδέες, καινοτομήστε και βελτιώστε τις και κάντε τις δικές σας», πρόσθεσε. «Και ακούστε τους γονείς σας, δεν είμαστε τόσο ανίδεοι όσο φαινόμαστε όταν είσαι 14», αστειεύτηκε.

«Τα παιδιά μου μεγαλώνουν πολύ διαφορετικά απ’ ό,τι εγώ»

Η διάσημη διδυμομανούλα καμαρώνει για τα έφηβα διδυμάκια της και σε κάθε ευκαιρία μιλά για την ανατροφή που τους δίνει. Όπως είχε παραδεχθεί κατά το παρελθόν μεγάλωσε σε μία από τις κακόφημες γειτονιές του Bronx, στη Νέα Υόρκη, σε ένα πολύ μικρό σπίτι.

Τα παιδιά της, όμως, μεγαλώνουν μέσα στην πολυτέλεια και τη χλιδή και πάντα τους τονίζει ότι πρέπει να νιώθουν ευγνωμοσύνη για όσα έχουν και να μάθουν να δίνουν χείρα βοηθείας όπου χρειάζεται.

Αυτό λοιπόν που προσπαθεί να τους εμφυσεί η τραγουδίστρια είναι « να αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει στον κόσμο και να καταλαβαίνουν ότι είμαστε θέση να βοηθήσουμε άλλους ανθρώπους».

Η «εκπαίδευσή» τους μάλιστα, λέει η Lopez, ξεκινάει από το… τραπέζι:

«Τους λέω το εξής “καταλαβαίνετε ότι δεν πρέπει να πετάμε φαγητό. Αν δεν θέλουμε να φάμε, δεν ζητάμε φαγητό ή δεν ζητάμε περισσοτερο”». Και θα προσθέσει: «Προσπαθώ να τους βάλω αυτό στο μυαλό, ότι είμαστε σε διαφορετική θέση και πρέπει να βοηθάμε τους άλλους».

Διαβάστε επίσης:

Η Φινλανδία μας βάζει ξανά τα γυαλιά: Γονική άδεια μετ’αποδοχών και στους στους δύο γονείς έως 7 μήνες

Γιατί η Ερμιόνη θα παραμένει πάντα ο σημαντικότερος χαρακτήρας του Χάρι Πότερ

Πρήξιμο στα μάτια του μωρού: Ο παιδίατρος εξηγεί πού οφείλεται και πώς αντιμετωπίζεται