Ετοιμάζεται η «Γιορτή Κατακλυσμού» στο Παραλιακό Μέτωπο στην Κάτω Πάφο

Ετοιμάζεται η "Γιορτή Κατακλυσμού" στο Παραλιακό Μέτωπο στην Κάτω Πάφο

Στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου και κανονικά όπως κάθε χρόνο θα πραγματοποιηθεί φέτος η πανήγυρις του κατακλυσμού στην Πάφο από την 1η μέχρι και την 5η Ιουνίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πάφου, η καθιερωμένη πανήγυρις του Κατακλυσμού θα πραγματοποιηθεί κανονικά στην Πάφο κατά το διάστημα 1 – 5 Ιουνίου, στο παραλιακό τμήμα της Λεωφόρου Ποσειδώνος από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αποστόλου Παύλου μέχρι τα Δημοτικά Μπάνια.

Ο Δήμος Πάφου ανακοινώνει πως  με την ευκαιρία της Εορτής του Αγίου Πνεύματος, ο Δήμος Πάφου θα οργανώσει κατά το τετραήμερο Παρασκευή 2 – Δευτέρα 5 Ιουνίου τις καθιερωμένες εκδηλώσεις «Γιορτή Κατακλυσμού» στην Πλατεία του Κάστρου και το Λιμανάκι της Κάτω Πάφου. Καινούργιο στοιχείο της φετινής διοργάνωσης των καλλιτεχνών εκδηλώσεων είναι η πραγματοποίησή τους και σε σημεία παρά τη συμβολή των Λεωφόρων Αποστόλου Παύλου και Ποσειδώνος και στα Δημοτικά Μπάνια.

Για όσους ενδιαφέρονται

Η Τοπική Αρχή σημειώνει ακόμη πως όσοι ενδιαφέρονται να ενοικιάσουν χώρο για τους σκοπούς της πανηγύρεως, μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες στον κ. Ανδρέα Πόγιαννο (τηλ. 26932049) μεταξύ των ωρών 8.00 π.μ. και 3.00 μ.μ. Τελευταία ημέρα υποβολής αίτησης έχει οριστεί η 23η Μαΐου 2023.

Όπως αναφέρεται η  ενοικίαση των χώρων θα καλύπτει το διάστημα 1 – 5 Ιουνίου.

Το σχετικό έντυπο αίτησης βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Δήμου www.pafos.org.cy και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης a.pogiannos@pafos.org.cy ή στο τηλεομοιότυπο 26931900.

Προτρέπονται οι ενδιαφερόμενοι να αποταθούν έγκαιρα στον αρμόδιο λειτουργό του Δήμου. Οι αιτητές που θα εγκριθούν, θα ενημερωθούν γραπτώς για το χώρο, το ποσό του δικαιώματος και τους άλλους όρους της άδειας χρήσης. Τονίζεται ότι δεν θα επιτραπεί η χρήση χώρου σε όσους δεν εξασφαλίσουν εκ των προτέρων σχετική έγκριση, καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε ακόμα:

Η Τουρκία δωρίζει στο Μεξικό το κουτάβι Αρκαντάς για έρευνα και διάσωση

Βελιγράδι: Η σύλληψη του 13χρονου εκτελεστή – Χειροπέδες και στους γονείς του

Δεν θα πιστέψετε τι όνομα έδωσαν γονείς-φανατικοί των Star Wars στην κόρη τους…