Δεν θα πιστέψετε τι όνομα έδωσαν γονείς-φανατικοί των Star Wars στην κόρη τους…

Γέμισαν με βρέφη οι παιδιατρικοί θάλαμοι στο Μακάρειο - Ανοίγει νέος θάλαμος για παιδιά;

Ελάχιστοι είναι πιθανώς οι άνθρωποι στον κόσμο που δεν έχουν δει τις ταινίες Star Wars και ακόμα λιγότεροι εκείνοι που δεν είναι φανατικοί θαυμαστές τους.

Κατά καιρούς έχουμε δει ανθρώπους να κάνουν τατουάζ τους ήρωες των ταινιών, να ντύνονται ή να προσπαθούν να μιλήσουν όπως αυτοί. Ένας μπαμπάς, όμως, φαίνεται πως πήγε την αγάπη του για τον Πόλεμο των Άστρων πολλά βήματα παρακάτω.

Όπως σημειώνει στο Reddit, όπου δημοσίευσε το ερώτημά του, αποφάσισε με την σύζυγό του να ονομάσει το αγέννητο παιδί τους “Captain Phasma”, προς τιμήν της στρατηγού της ταινίας.

Γιατί πήραν αυτή την απόφαση οι γονείς

Ο μπαμπάς έγραψε στο post του πως η ζωή τους γυρίζει γύρω από τη συγκεκριμένη ταινία.

“Το σπίτι μας, τα ρούχα μας, τα παιχνίδια μας. Όλα έχουν ως θέμα το Star Wars. Οι φίλοι μας πιστεύουν ότι είμαστε υπερβολικοί, αλλά πάντα σέβονταν αυτή μας την αγάπη.

Όταν η γυναίκα μου έμεινε έγκυος και ανακοινώσαμε στους δικούς μας το όνομα που σκεφτόμαστε να δώσουμε στο μωράκι μας, εκείνοι δεν συγκινήθηκαν ούτε εντυπωσιάστηκαν. Από χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι έγιναν μουντοί και τρομαγμένοι. Μας κατηγορούν ότι βάζουμε σε κίνδυνο την ψυχική υγεία του παιδιού μας”, έγραψε συγκεκριμένα και εξήγησε πως οδηγήθηκαν σε αυτή την απόφαση καθώς ήθελαν η κόρη τους να έχει ένα δυνατό όνομα και να μην είναι θύμα bullying, όπως εκείνοι στα σχολικά τους χρόνια.

Συγγενείς τούς πρότειναν να ονομάσουν το κοριτσάκι τους όπως την ηθοποιό που υποδύεται την Captain Phasma, Gwendolyn Christie, η οποία έπαιζε και στο Game of Thrones, την Brienne.

Οι γονείς, όμως, είναι ανένδοτοι και είναι σχεδόν σίγουροι ότι αυτό είναι το όνομα που ταιριάζει στην αγέννητη κόρη τους. Τελειώνοντας το μήνυμά του ο μπαμπάς σημείωσε πως θέλουν οι άλλοι να σέβονται και να φοβούνται την κόρη τους, ενώ σημείωσε ότι το Star Wars είναι το σημείο από το οποίο ξεκίνησαν όλα για το ζευγάρι, γιατί να μην εμπνευστεί το όνομα της κόρης του από αυτό;

Η πλεινότητα των χρηστών του Reddit φαίνεται πως διαφωνεί με τους γονείς για αυτή την απόφαση με έναν να σημειώνει: “Αυτό πρέπει να είναι κάποιο αστείο. Μόνο εσείς το αντιμετωπίζετε με δέος, τα παιδιά δεν είναι το ίδιο”, ενώ ένας άλλος έγραψε: “Σας παρακαλώ μην ονομάσετε την κόρη σας Captain – Phasma. Για εσάς είναι κάτι ξεχωριστό τα παιδιά, όμως, δεν θα το αντιληφθούν έτσι. Θα κοροϊδεύουν την κόρη σας. Σκεφτείτε τουλάχιστον κάποιο άλλο όνομα βασισμένο στην ταινία”.