Ένα υπέροχο βιβλίο που μαθαίνει στα παιδιά, ότι όλοι μπορούν να γίνουν ήρωες

Αυτό το βιβλίο μαθαίνει στα παιδιά, ότι όλοι μπορούν να γίνουν ήρωες

Το πρώτο βιβλίο της σειράς νεανικής λογοτεχνίας «Dungeon Academy» από τον κόσμο του Dungeons & Dragons, με τίτλο «Η Ακαδημία της Περιπέτειας: Απαγορεύονται οι Άνθρωποι!» είναι γεγονός.

Ένα εκπληκτικό έργο γεμάτο χιούμορ, δράση και μαγική εικονογράφηση από την best selling συγγραφέα Madeleine Roux και τον αναγνωρισμένο εικονογράφο Tim Probert.

η ιστορια

Καλώς ήλθατε στην Ακαδημία της Περιπέτειας, όπου τέρατα εκπαιδεύονται για τον σκοτεινό κόσμο που τα περιμένει. Όμως η Ζελιντόρα «Ζέλι» Στόρμκλας είναι λίγο διαφορετική. Είναι το μόνο πράγμα που φοβούνται τα τέρατα των Λησμονημένων Βασιλείων: η Ζέλι είναι άνθρωπος!

Γνωρίζοντας ότι δεν θα γίνει ποτέ αποδεκτή, οι γονείς της Ζέλι τη μεταμφιέζουν σε μινώταυρο. Η Ζέλι γίνεται «αόρατη».

Στην Ακαδημία, η Ζέλι μαθαίνει για τη μεγάλη τυχοδιώκτρια, την Αλιντόρα Στίλστραϊκ, η οποία της μοιάζει πολύ! Αναζητώντας απαντήσεις για την πραγματική της καταγωγή, η Ζέλι ξεκινά μια επικίνδυνη περιπέτεια.

Αλλά δεν θα είναι μόνη της. Ένας βίγκαν όουλμπεαρ, ένας δειλός κόμπολντ και μία μίμος θα ακολουθήσουν τη Ζέλι στην αναζήτησή της για την αλήθεια, σε έναν κόσμο που δεν έχει θέση γι’ αυτούς. Και ποιος ξέρει; Ίσως αυτοί οι τερατώδεις απροσάρμοστοι ανακαλύψουν κάποιες δικές τους αλήθειες…

Ετοιμαστείτε για μια ιστορία με χιούμορ, θάρρος και περιπέτεια, καθώς οι νεαροί αναγνώστες μαθαίνουν να αγκαλιάζουν τον εαυτό τους, να αποδέχονται τη διαφορετικότητα των άλλων και να ανακαλύπτουν πως είναι εντάξει να κάνεις λάθη – αρκεί να μαθαίνεις από αυτά.

Στοιχεία Βιβλίου

Συγγραφέας: Madeleine Roux
Εικονογράφος: Tim Probert
Μετάφραση: Εύα Κώστα
Πρωτότυπος τίτλος: Dungeon Academy: No Humans Allowed!
Σειρά: Dungeon Academy, Βιβλίο 1
Κατηγορία: Φαντασία, Νεανική Λογοτεχνία, Μεταφρασμένη Λογοτεχνία
Για ηλικίες: 8 – 12 ετών

ISBN: 978-960-623-540-5
Διαστάσεις: 14 x 20,5 εκ.
Σελίδες: 208
Τιμή: 14,40 €

Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Anubis.

Διαβάστε επίσης: