Ένα ολοκαίνουριο προαύλιο περίμενε τους μαθητές του Β’ Δημοτικού Σχολείου Τσερίου στην επιστροφή μετά τον κορωνοϊό

Στα σχολεία τους επέστρεψαν εχθές οι μαθητές Δημοτικών και Γυμνασίων, έπειτα από διακοπή περίπου δύο μηνών, λόγω της πανδημίας Covid-19.

Φοβισμένα και μπερδεμένα ήταν τα παιδιά, κυρίως των μικρότερων τάξεων. Και ενώ, ευτυχώς, μερικοί εκπαιδευτικοί κατάφεραν να κάνουν αυτή τη δύσκολη πρώτη μέρα πολύ ξεχωριστή, ο Σύνδεσμος Γονέων στο Β’ Δημοτικό Σχολείο Τσερίου προσέφερε στα παιδιά του ένα ολοκαίνουριο προαύλιο!

Με ανάρτησή τους στο Facebook, οι γονείς ανέφεραν:

«Άλλο ένα έργο του Συνδέσμου Γονέων του σχολείου μας έχει ολοκληρωθεί. Ξεκίνησε πρίν από την εμφάνιση του κορωναιού και ολοκληρώθηκε χτες η τσιμεντοποίηση της εισόδου των μαθητών και η δημιουργία ανθώνα.

Το έργο χρηματοδοτήθηκε αποκλειστικά από τον σύνδεσμο μας και το κόστος του έφτασε τις 8,500 ευρώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ακούραστους εθελοντές μέλη του Δ.Σ. του συνδέσμου μας που δηλώνουν παρόντες και έτοιμοι να ολοκληρώσουν με επιτυχία κάθε μας εκδήλωση και δραστηριότητα αλλά και σε όλους εσάς που συμμετέχετε στις εκδηλώσεις μας έμπρακτα και με τη συμβολή σας μας δίνετε την δυνατότητα να δημιουργούμε και να βελτιώνουμε το σχολικό περιβάλλον.

Παράλληλα να ευχαριστήσουμε τη διευθύνουσα, τους εκπαιδευτικούς και όλο το προσωπικό του σχολείου μας που στάθηκαν δίπλα στα παιδιά μας με το δικό τους τρόπο ο καθένας κατά τη διάρκεια της καραντίνας αλλά και για την ανάπλαση που έκαναν στο σχολείο όλο αυτό το διάστημα που τα σχολεία ήταν κλειστά για τους μαθητές. Μεταξύ άλλων έβαλαν χρώμα στις τάξεις, τοποθέτησαν παγκάκια στον στεγασμένο χώρο και τα έβαψαν με διάφορα χρώματα.

Το σχολείο έχει απολυμανθεί και έχουν παρθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα σύμφωνα με τις οδηγίες του ΥΠΠΑΝ. Το κουδούνι θα χτυπήσει και πάλι. Καλή επιστροφή στα παιδιά μας!»