Ένα δαγκωμένο σάντουιτς αποδεικνύει γιατί ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει

Ένα δαγκωμένο σάντουιτς αποδεικνύει γιατί ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει

«Ο κόσμος μόνο, όταν τον μοιράζεσαι, υπάρχει» λέει ένας στίχος του σπουδαίου ποιητή Τάσου Λειβαδίτη.

Και στην περίπτωση ενός ζευγαριού ταιριάζει απόλυτα. Μία φωτογραφία με ένα σάντουιτς ήταν αρκετή για να γεννήσει συναισθήματα αγάπης και αφοσίωσης και η εξομολόγηση μίας γυναίκας για τον σύζυγό της συγκινεί.

«Ο Κλίφορντ κι εγώ είμαστε παντρεμένοι 41 χρόνια και κάθε μέρα του φτιάχνω το κολατσιό του για τη δουλειά από την πρώτη ημέρα. Μία φορά, τον ακολούθησα στη δουλειά του και πήραμε το μεσημεριανό μας μαζί. Εκείνος σχολίασε ότι το φαγητό έχει πολύ πιο ωραία γεύση, όταν το μοιράζεσαι με τον άνθρωπο που αγαπάς. 

Λίγο μετά από αυτό, όταν ένα βράδυ ετοίμαζα το σάντουιτς του για τη δουλειά, πήρα μία δαγκωνιά, προτού το βάλω στην τσάντα του. Όταν εκείνος γύρισε σπίτι -τότε δεν υπήρχαν κινητά τηλέφωνα για να καλέσει- σχολίασε ότι κάποιος δάγκωσε το σάντουιτς. 

⁠Του είπα, ότι δεν μπορούσα να τον συνοδεύσω στο γεύμα, κι έτσι πήρα μία δαγκωνιά για να γνωρίζει, πως είμαι μαζί του. Συνέχισα να το κάνω συχνά αυτό -όχι βέβια όταν το σάντουιτς μέσα είχε τόνο- και ακόμα μου λέει: «Σε είδα να με ακολουθείς στο μεσημεριανό και αυτό σίγουρα είναι υπέροχο»»

Διαβάστε επίσης:

«Δολοφόνησαν παιδιά, 14 και 16 ετών πριν προλάβουν να φιλήσουν, να ερωτευτούν»

Η νέα Barbie είναι αφιερωμένη σε μία πολύ σπουδαία γυναίκα που υπηρέτησε με πάθος την άγρια ζωή

«Απειλούσε με σιδηρολοστό να σκοτώσει το μωρό»: Σοκάρουν μαρτυρίες για την επίθεση στη μητέρα