Ένα αυτοκίνητο για τον μικρό Λούκα που πάσχει από οξεία λευχαιμία

Ένα αυτοκίνητο για τον μικρό Λούκα που πάσχει από οξεία λευχαιμία

Ένα οικογενειακό αυτοκίνητο παραδόθηκε στους γονείς του μικρού Λούκα Σταύρου, ο οποίος  διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία και υποβάλλεται σε χημεριοθεραπείες.

Στην παράδοση ήταν παρών ο βουλευτής, κ. Χαράλαμπος Πάζαρος ο οποίος ήταν αυτός που αποτάθηκε στον κ. Σιακόλα προσωπικά για να δωρίσει το αυτοκίνητο στους γονεις του μικρού προκειμένου να τον μεταφέρνουν με ασφάλεια και άνεση από και προς το ογκολογικό της Λευκωσίας.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πάζαρος ανάφερε πως, «νιώθω την ανάγκη να εκφράσω δημόσια τις θερμές μου ευχαριστίες προς τον όμιλο εταιρειών Σιακόλας και στον ίδιο τον κ. Σιακόλα προσωπικά για την αλτρουΐστική τους πράξη να δωρίσουν ένα οικογενειακό αυτοκίνητο στους γονείς του μικρού μαχητή της ζωής, του μικρού μας Λούκα, που υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες προκειμένου να μεταφέρεται ο μικρός με ασφάλεια και άνεση από και προς το ογκολογικό της Λευκωσίας».

«Η παράκληση μου να βοηθηθούν οι γονείς του, έγινε αποδεκτή με προθυμία και ενθουσιασμό από τον κ. Σιακόλα, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά, την ανθρωπιά και τις αξίες που τον χαρακτηρίζουν. Η αλληλεγγύη, η αλληλοβοήθεια παραμένει το ισχυρότερο αντίδοτο στην αντιμετώπιση κάθε δυσκολίας, είναι θεάρεστο να βοηθάς και ηθικό χρέος ανθρώπου προς άνθρωπο», σημείωσε.

Διαβάστε επίσης:

Συγκινεί η επιστολή 11χρονης με διαβήτη στον Υπ. Υγείας: «Δώστε μας χαρά και ποιότητα ζωής»

«Άγρια» πολιομυελίτιδα: Νέο κρούσμα βάζει «φρένο» στην προσπάθεια παγκόσμιας εξάλειψης

Πώς θα κάνω το παιδί μου πιο κοινωνικό;