Ελπίδες για τον 11χρονο Μαρίνο: «Ξύπνησε, καταλαβαίνει την οικογένεια του…»

Ευχάριστα νέα για τον 11χρονο στο Λιοπέτρι: «Ξύπνησε, καταλαβαίνει την οικογένεια του»

Ελπιδοφόρα είναι τα νέα για την κατάσταση υγείας του 11χρονου Μαρίνου που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στις 5 Οκτωβρίου στον συνοικισμό Λιοπετρίου.

Σύμφωνα με τον νευροχειρουργό Δρ. Βασίλειο Ζερρή, «το παιδί πάει πάρα πολύ καλά έχει ξυπνήσει ακολουθεί εντολές οπότε είναι πάρα πολύ ελπιδοφόρα τα μηνύματα. Είναι ανοιχτά τα μάτια του καταλαβαίνει την οικογένεια του ανταποκρίνεται στην οικογένεια του οπότε τα νέα είναι πάρα πολύ θετικά».

Επισήμανε ότι είναι ένα άλλο παράδειγμα στο οποίο η πολιτεία και το κυπριακό κράτος στάθηκε δίπλα από τον πολίτη του προσέφερε ότι βοήθεια μπορούσε και τελικά το αποτέλεσμα είδαμε ότι είναι πάρα πολύ καλό.

Όσον αφορά τα επόμενα βήματα ανέφερε «ακόμα το παιδί είναι ακόμα είναι αρκετά κουρασμένο και καταβεβλημένο από όλη αυτή την διαδικασία. Θεωρώ ότι όταν λήξουν τα μείζονος προβλήματα το παιδί μετά θα πρέπει να πάει σε ένα κέντρο αποκατάστασης. Παρόλα αυτά το γεγονός ότι το παιδί επικοινωνεί και έχει ανοίξει τα μάτια του και ακολουθεί εντολές είναι πάρα πολύ ελπιδοφόρα μηνύματα».

Πηγή: Sigmalive

Διαβάστε επίσης:

Ο μικρός Λάμπρος συνεχίζει να προσφέρει αγάπη και χαμόγελα μέσα από τα έργα του (εικόνες)

Ξανά στο χειρουργείο ο μικρός Κυριάκος – Συγκινεί η ανάρτηση της μητέρας του

3χρονη κάλεσε 27 παιδιά στο πάρτι της και δεν ήρθε κανένα – Σπαράζει η εικόνα της να τρώει πίτσα μόνη (εικόνα+vid)