Ελλάδα: Βρέθηκε ο μικρός Μπεν στην Κέρκυρα; Εξέταση DNA ζητά η μητέρα του

Ελλάδα: Βρέθηκε ο μικρός Μπεν στην Κέρκυρα; Εξέταση DNA ζητά η μητέρα του

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση του μικρού Μπεν, ο οποίος εξαφανίστηκε σε ηλικία σχεδόν δύο ετών το 1991 στην Κω. Σύμφωνα με τη «Daily Mirror», ο Μπεν είναι ζωντανός και πιθανώς ζει στην Κέρκυρα.

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑ ΜΝΗΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΠΕΝ

Ανατροπή: O μικρός Μπεν ζει τελικά στην Κέρκυρα; Γιατί η μητέρα του ζητά εξέταση DNA

Η ανατροπή έγινε από δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mirror» που επικαλούμενη αυτόπτες μάρτυρες, αποκάλυψε ότι πιθανότατα ο Μπεν είναι ζωντανός και μάλιστα ζει σήμερα στην Κέρκυρα. Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι αστυνομικές αρχές του νησιού έχουν επικεντρωθεί στις μαρτυρίες τριών ανθρώπων που ήταν μπροστά, όταν το 1991 (χρονιά που εξαφανίστηκε το παιδί) εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο σε παραλία του νησιού ένα αγοράκι, επίσης ξανθό, στην ηλικία του Μπεν, που έκλαιγε και μιλούσε μόνο αγγλικά. Το δημοσίευμα προκάλεσε σοκ στη βρετανική κοινή γνώμη, ενώ η μητέρα του αγνοούμενου αγοριού θα ζητήσει τη διενέργεια τεστ DNA για τον άντρα που πιθανολογείται ότι είναι ο γιος της.

ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΖΕΙ ΑΝΑΠΤΕΡΩΘΗΚΑΝ

Ανατροπή: O μικρός Μπεν ζει τελικά στην Κέρκυρα; Γιατί η μητέρα του ζητά εξέταση DNA

«Προσπαθούμε πολύ ώστε να μην ενθουσιαστούμε με τα νέα που έρχονται από την Κέρκυρα και τα οποία είναι τα πιο θετικά που είχαμε ποτέ. Ελπίζουμε ότι το αγόρι που εγκαταλείφτηκε στην παραλία είναι ο Μπεν», έγραψε συγκλονισμένη η Κέρι Νίνταμ, στον ειδικό λογαριασμό που έχει δημιουργήσει στα social media, απ’ όπου εδώ και τρεις δεκαετίες αναζητά το αγοράκι που έχασε όταν ήταν μόλις 21 μηνών, στις 24 Ιουλίου του 1991.

«Σύμφωνα με τη “Mirror”, ο αυτόπτης μάρτυρας ισχυρίζεται ότι ο άνθρωπος αυτός ζει ακόμα στην περιοχή. Αν ισχύει αυτό, τότε πολύ εύκολα θα εξακριβωθεί η ταυτότητά του με DNA. Αν το παιδί αυτό πράγματι εγκαταλείφθηκε σε παραλία της Κέρκυρας, όπως υποστηρίζουν, ακόμα κι αν δεν είναι ο Μπεν, σίγουρα είναι το παιδί κάποιου», γράφει η μητέρα του. Την ίδια ώρα, ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία του Μπεν, όπως θα ήταν σήμερα, την οποία δημιούργησε ο σχεδιαστής Τιμ Γουάιντεν, που συνεργάζεται με την Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Ηνωμένου Βασιλείου. «Μήπως τον έχετε δει; Μπορεί να ζει στην Κέρκυρα» ρωτούν με αγωνία οι γονείς του επί 30 χρόνια αγνοούμενου Μπεν.

Διαβάστε επίσης:

Εγκαινιάζεται το υποβρύχιο μουσείο MUSAN στην Αγία Νάπα – Οι θεαματικές πρώτες φωτογραφίες

Εντοπισμός σπάνιου όγκου στη σπονδυλική στήλη 9χρονης – Η σωτήρια επέμβαση που της επιτρέπει να σταθεί όρθια

Θλίψη στην Ιταλία για την 11χρονη που «έφυγε» από κορωνοϊό