Εξασφαλίστε ασφαλή ύπνο στο μωρό σας με AeroSleep!

Είστε και εσείς από τους γονείς που κάθε βράδυ ελέγχουν και τσεκάρουν χιλιάδες φορές τα μωρά τους που κοιμούνται; Πλέον, θα μπορείτε και εσείς να κοιμηθείτε ήσυχοι αφού στο mysunshine.gr, μπορείτε να βρείτε το προϊόν που θα κάνει τον ύπνο του μωρού σας ασφαλή και τον δικό σας ήρεμο!

Γνωρίζατε ότι το μωρό σας μπορεί να κοιμάται με ασφάλεια και ηρεμία, πάνω σε ένα στρώμα αέρα; Αυτό είναι το μυστικό της AeroSleep!

Της  μοναδικής εταιρείας (διαθέσιμη στο mysunshine.gr) που έχει αναπτύξει το διάσημο ανώστρωμα με την 3D τεχνολογία και την κυψελοειδή μορφή που επιτρέπει στον αέρα να διαπερνά και στο μωρό σας να αναπνέει ελεύθερα, αποφεύγοντας τον κίνδυνο ασφυξίας, υπερθέρμανσης αλλά και την ανάπτυξη βακτηρίων και αλλεργιογόνων!

Η μοναδική τεχνολογία AeroSleep προσφέρει 3 κύρια πλεονεκτήματα:

Εξασφαλίστε στο παιδί σας το πιο ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον ύπνου! Χάρη στην αερο-διαπερατή 3D τεχνολογία το AeroSleep προσφέρει στο μωράκι σας

Ασφάλεια

Η 3D κυψελοειδής δομή προστατεύει το μωρό από την υπερβολική ζέστη και του επιτρέπει να αναπνέει ελεύθερα, ακόμα κι όταν κοιμάται μπρούμυτα.

Υγιεινή

Το ανώστρωμα AeroSleep Protect αποτελείται από το  διαπερατό από τον αέρα επίπεδο, το απορροφητικό επίπεδο και το αδιάβροχο επίπεδο προστασίας. Τα υγρά από την πάνα ή από τους εμετούς περνούν στο απορροφητικό επίπεδο και παραμένουν εκεί. Έτσι, το μωρό παραμένει στεγνό και καθαρό. Το αδιάβροχο επίπεδο συγκρατεί την υγρασία και το στρώμα παραμένει καθαρό, προστατευμένο από τα βακτήρια και τα αλλεργιογόνα.

Πρακτικότητα

Το ανώστρωμα πλένεται στους 60 ° C στο πλυντήριο.

Ανακαλύψτε μέσα από το www.mysunshine.gr όλη τη σειρά της AeroSleep και εξασφαλίστε στο παιδί σας το πιο ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον ύπνου!