«Έκραξαν» μαμά που θηλάζει ακόμη τον 5χρονο γιο της – Η φωτογραφία που προκάλεσε αίσθηση

«Αηδιαστική και κακοποιητική»: Άγρια επίθεση σε μαμά που θηλάζει τον 5χρονο γιο της ενώ πίνει κρασί

Χωρίς να τη νοιάζουν τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την απόφασή της, μία 29χρονη μαμά λέει πως θηλάζει ακόμη τον 5χρονο γιο της Bowie , τονίζοντας, ότι θα συνεχίσει να του προσφέρει το γάλα της.

«Ποτέ δεν σκεφτόμουν ότι θα θηλάζω το παιδί μου στα 5, όμως είμαι όπως κάθε άλλη μαμά που κάνει το καλύτερο που μπορεί για τα παιδιά της», είπε η Lauren McLeod πρόσφατα στο South West News Service.

Η 29χρονη θηλάζει ακόμη τόσο τον 5χρονο γιο της, όσο και την 2 ετών κόρη της, Tigerlily. Και, όπως λέει, δεν δίνει σημασία στους επικριτές της και τονίζει, ότι θα συνεχίσει να μεγαλώνει τα παιδιά της με τον τρόπο που θέλει. Κι έτσι συνεχίζει να θηλάζει.

Η φωτογραφια που προκαλεσε εντονα σχολια

Η ίδια ανέφερε, ότι και αυτή και ο σύζυγός της ήταν παιδιά που θήλασαν μέχρι τα δύο τους χρόνια κι έτσι θέλουν να κάνουν το ίδιο και για τα δικά τους παιδιά. Εξήγησε ακόμη, ότι πολλοί την έχουν χαρακτηρίσει «αηδιαστική» και «κακοποιητική», γιατί δεν τους δίνει φαγητό. Ωστόσο, εκείνη απαντά, ότι όλα αυτά είναι αστειότητες, καθώς τους δίνει κανονικότατα και το φαγητό τους.

Μία πρόσφατη φωτογραφία της προκάλεσε συζητήσεις, καθώς την απεικονίζει να θηλάζει το παιδί της, ενώ πίνει ένα ποτήρι κρασί. Δεν ήταν λίγοι οι γονείς που της είπαν, ότι το να πίνει αλκοόλ ενώ θηλάζει, είναι λάθος.

Ωστόσο εκείνη στην ανάρτησή της εξηγεί τους λόγους που του κάνει, βασιζόμενη μάλιστα σε έρευνα που έχει κάνει η ίδια.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, που η συγκεκριμένη μητέρα δέχεται έντονη κριτική, καθώς το Σεπτέμβριο είχε αναφέρει, ότι «ο θηλασμός ενός πεντάχρονου μπορεί να μην είναι συνηθισμένος στη σημερινή κοινωνία, αλλά δεν υπάρχει τίποτα “περίεργο” ή “αηδιαστικό”. Κυριολεκτικά απλώς ταΐζω και φροντίζω το παιδί μου. Το στήθος μπορεί να γίνει σεξουαλικό και είναι μια χαρά, αλλά ο θηλασμός ξεχωρίζει πολύ από αυτό. Το γεγονός ότι συνδέουν αυτά τα δύο, για μένα είναι περίεργο. Δεν ξέρω γιατί να σεξουαλικοποιήσετε μια τόσο φυσική πράξη μεταξύ μητέρας και παιδιού».

«Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ ένα εκατομμύριο φορές, οι άνθρωποι είναι βιολογικά σχεδιασμένοι να απογαλακτίζονται από το στήθος μεταξύ 2-7 ετών», σημειώνει η Λόρεν, η οποία εργάζεται ως  βοηθός μητρότητας για γυναίκες που έχουν γεννήσει.