Έχεις ανάγκη για ψυχική ανάταση; Δες πώς θα ανανεώσεις το σπίτι σου για να φέρεις την Άνοιξη

Spring/Summer Collection 2022 NEF NEF: Θα'ναι σα να μπαίνει η Άνοιξη!

Ακαταμάχητα κομψή και με νέες, υπέροχες σειρές που εκφράζουν τις διεθνείς τάσεις στη μόδα και το design, η Spring/Summer Collection 2022 της NEF NEF Homeware είναι μια συλλογή που αποπνέει άνεση και στυλ, μεταφέροντας το πνεύμα και τα χρώματα της άνοιξης και του καλοκαιριού στο σπίτι.

Η NEF NEF Homeware φέρνει στο σπίτι μας ένα από τα πιο δυνατά χρώματα του interior design φέτος που δεν είναι άλλο από το indigo blue, που θα αποτελέσει το απόλυτο trend του καλοκαιριού. Ένα χρώμα διαχρονικό και ζωντανό που ταιριάζει σε κάθε χώρο του σπιτιού αποτελεί την ιδανική επιλογή για μία καλοκαιρινή ανανέωση, τόσο στο σπίτι, όσο και στην ψυχολογία μας.

Επίσης, μας δίνει τα «πινέλα» και τα χρώματα για να επιλέξουμε ανάμεσα στην μονοχρωμία, αλλά και τους trendy συνδυασμούς. Βάλτε κάτω την παλέτα με τα ανάλαφρα παστέλ μέχρι έντονα δυναμικά. Παίξτε με μονοχρωμία και έντονα σχέδια ή πολυχρωμία συνδυασμένη, όπως ταιριάζει στην διάθεση και το στιλ σας.

Όσο για το χώρο που μοιραζόμαστε με την οικογένειά μας τις περισσότερες ώρες της ημέρες, και δεν είναι άλλος από το καθιστικό, όλοι επιθυμούμε έναν χώρο άνετο, με ζεστές γωνιές, όμορφα χρώματα και υφές που ξεκουράζουν.

Τοποθετήστε πολλά μαξιλάρια, ριχτάρια, αρωματικά κεριά και αντικείμενα από φυσικά υλικά που ομορφαίνουν τον χώρο και ενισχύουν την αίσθηση του cocooning.

Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και διαμορφώστε τον χώρο σας για τις πιο όμορφες ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές στιγμές στο σπίτι!

Πάρτε μερικές ιδέες από τη νέα συλλογή τηςNEF NEF Homeware