Έγκυος έχασε το μωρό της λόγω ενός… παγωτού και προειδοποιεί άλλες μέλλουσες μαμάδες

Οι αιματολογικές εξετάσεις έδειξαν, ότι η Κρίστεν είχε μολυνθεί με το βακτήριο της λιστέρια, που ταίριαζε με τα αποτελέσματα, όσων είχαν μολυνθεί στη Φλόριντα. Έτσι μετά από αυτό η εταιρεία αποφάσισε να ανακαλέσει παρτίδες από το συγκεκριμένο παγωτό. Τώρα η μητέρα προειδοποιεί άλλες εγκυμονούσες να είναι πολύ προσεκτικές σε ό,τι καταναλώνουν.

Μία τρομακτική εμπειρία έζησε μία γυναίκα στη Μασαχουσέτη, όταν έχασε το μωρό που κυοφορούσε, αφότου έφαγε παγωτό στην παραλία του Clearwater, όπου πήγε με την οικογένειά της.

Η Κρίστεν και ο σύζυγός της κατέθεσαν μήνυση στην εταιρεία που παράγει το παγωτό, καθώς ανιχνεύτηκε το βακτήριο της λιστέρια που απέβη μοιραίο για το έμβρυο.

Στη μηνυτήρια αναφορά η γυναίκα ανέφερε, ότι υπέστη σωματική και ψυχική βλάβη από το περιστατικό και το γεγονός θα πάρει τη δικαστική οδό για τα όσα υπέφερε.

Όλα ξεκίνησαν στις 12 Μαΐου, όταν η Κρίστεν με τον σύζυγό τους και τα άλλα δύο παιδιά τους 7 μηνών και 5 ετών ταξίδεψαν στην Φλόριντα προκειμένου να παρευρεθούν σε έναν γάμο. Η οικογένεια αποφάσισε να μείνει σε ένα resort, όπου η Κρίστεν απόλαυσε ένα παγωτό γνωστής εταιρείας που πωλείτο σε gelateria του Μπέβερλι.

Σύμφωνα με τη Boston Globe, το ζευγάρι πίστευε ότι το κατάστημα που πουλούσε το παγωτό ήταν γενικότερα ασφαλές. Κάποια στιγμή επιστρέφοντας στο σπίτι από τον γάμο, το ζευγάρι έμαθε ότι περιμένει το τρίτο του παιδάκι. Ωστόσο, στις αρχές Ιουλίου η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ανακαλεί παρτίδα παγωτών της, λόγω έξαρσης λιστέρια που μόλυνε περισσότερα από 23 άτομα.

Αξιωματούχοι ανέφεραν, ότι όσοι δηλητηριάστηκαν από το βακτήριο είτε διέμεναν στην περιοχή, είτε είχαν ταξιδέψει εκεί προτού αρρωστήσουν. Λίγες ημέρες μετά η Κρίστεν άρχισε να νιώθει άρρωστη, είχε κράμπες και διάρροια. Μετά από έναν πολύ ισχυρό πονοκέφαλο πήγαν στο νοσοκομείο. Το επόμενο πρωί η γυναίκα ξύπνησε χλωμή και με κόπωση. Έπειτα από σχετικές εξετάσεις έμαθαν ότι το μωρό είχε πεθάνει.

Αργότερα μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο, όταν άρχισε να έχει πόνους στο κεφάλι και το λαιμό. Αφότου οι γιατροί αφαίρεσαν το νεκρό έμβρυο, η Κρίστεν μπήκε στην εντατική για παρακολούθηση. Ο γιατρός είπε στη μητέρα, ότι θα έπρεπε να υποβληθεί σε υστερεκτομή, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης. Η κοπέλα πέρασε πέντε μέρες στο νοσοκομείο, όμως ακόμη παίρνει αντιβιοτικά.

Οι αιματολογικές εξετάσεις έδειξαν, ότι η Κρίστεν είχε μολυνθεί με το βακτήριο της λιστέρια, που ταίριαζε με τα αποτελέσματα, όσων είχαν μολυνθεί στη Φλόριντα.

Έτσι μετά από αυτό η εταιρεία αποφάσισε να ανακαλέσει παρτίδες από το συγκεκριμένο παγωτό. Τώρα η μητέρα προειδοποιεί άλλες εγκυμονούσες να είναι πολύ προσεκτικές σε ό,τι καταναλώνουν.

Διαβάστε επίσης:

Στις σχολικές βιβλιοθήκες «Οι ερωτήσεις που θα αλλάξουν τον κόσμο» του δασκάλου Αντώνη Ζαρίντα

Η μικρή Βαλεντίνα πάσχει από εγκεφαλική παράλυση και πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα

Ένα δώρο αγάπης για τις μανούλες των νεογνών στην εντατική του Μακαρείου