Δωρεάν online σεμινάριο για γονείς και εκπαιδευτικούς
 για τις επικίνδυνες συμπεριφορές των παιδιών

Δωρεάν online σεμινάριο για γονείς και εκπαιδευτικούς
 για τις επικίνδυνες συμπεριφορές των παιδιών

Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο για γονείς και εκπαιδευτικούς με θέμα «Μη βίαιη αντίσταση: η δημιουργική αντίσταση των γονιών και εκπαιδευτικών απέναντι σε προκλητικές, επικίνδυνες και επιθετικές συμπεριφορές παιδιών και εφήβων», στο πλαίσιο της Family Academy διοργανώνει το Μουσείο Παραμυθιού.

Η μέθοδος διαπαιδαγώγησης Μη βίαιη αντίσταση έχει αναπτυχθεί στο Ισραήλ από τον Haim Omer, και προσφέρει εναλλακτικές απαντήσεις στις αρνητικές συμπεριφορές των παιδιών μέσα από μια στάση που εκφράζει τόσο την αγάπη όσο και τη δύναμη, προάγοντας ένα ασφαλές πλαίσιο φροντίδας που διέπεται από τις αρχές της μη βίας και του αμοιβαίου σεβασμού.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022, 18:00-19:30. Συντονιστής του σεμιναρίου θα είναι ο Tal Fisher, κλινικός ψυχολόγος, συνεργάτης του Haim Omer και Non Violent Resistance School το Ισραήλ.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Family Institute of Cyprus. To Family Institute of Cyprus συνεργάζεται με Non Violent Resistance School για την εκπαίδευση γονιών και εκπαιδευτικών στην μέθοδο της Μη βίαιης Αντίστασης στην Κύπρο.

Το πρόγραμμα Family Academy προσφέρεται σε συνεργασία με την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών και με την στήριξη της Ελληνικής Τράπεζας και τελεί υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού κας Δέσπως Μιχαηλίδου.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom.Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Χρήσιμες πληροφορίες

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022, 18:00-19:30 Δωρεάν συμμετοχή.

ZOOM LINK: https://us06web.zoom.us/j/88128957314?pwd=dFZQbGQzRUNveFVLYmJQT285RTRKdz09

Meeting ID: 881 2895 7314 Passcode: 863237

start or join a sche duled Zoom meeting

Διαβάστε επίσης:

Λεμεσός: Για πού προορίζονται αυτές οι δύο τεράστιες καρναβαλιστικές μάσκες;

«Αχ Κέιτ, σε νιώθω, έχω υπάρξει η μαμά ενός αγριμιού… Και όχι δεν είμαστε κακοί γονείς»

«Θεϊκό» βίντεο: Μαμά μετρά αντίστροφα να τελειώσουν τα σχολεία με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο