Διχάζει το video που δείχνει δασκάλα κολύμβησης να πετά στην πισίνα μωρό 8 μηνών

Η εφαρμογή Tik Tok γνώρισε μεγάλη άνθιση στη διάρκεια καραντίνας με τους Κύπριους και τους χρήστες παγκοσμίως, να ανεβάζουν διαρκώς βίντεο με στιγμές από την καθημερινότητά της.

Η Krysta Meyer είναι μια 27χρονη μητέρα, η οποία άνοιξε τον λογαριασμό της στο Tik Tok τον περασμένο Φεβρούριο και μέχρι πριν λίγες ημέρες τα βίντεο που ανέβαζε κέρδιζαν λίγες χιλιάδες views.

Διαβάστε ακόμα: Tik Tok: Γονείς, αυτή είναι νέα εφηβική μανία στα κοινωνικά δίκτυα

Ένα video της, όμως, κέρδισε μέσα σε 3 μόνο μέρες 51 εκ. views στο Tik Tok και 20 εκ. views στο Twitter. To video δείχνει τον 8 μηνών γιό της να… κολυμπάει.

To στιγμιότυπο δείχνει την παιδαγωγό στο κολυμβητήριο να πετά το μικρό μωράκι στην πισίνα.

«Αυτός ο μικρός με εντυπωσιάζει κάθε φορά», έγραψε η περήφανη μητέρα κάτω από το video. «Είναι σαν μικρό ψαράκι».

Πολλοί ήταν οι χρήστες που αποδοκίμασαν αυτή την κίνηση, γράφοντας κάτω από την ανάρτηση σχόλια, όπως, «Το μικρό αγόρι δεν κολυμπά. Μάχεται για τη ζωή του», ενώ άλλοι αστειεύτηκαν αφήνοντας, ωστόσο, ένα αιχμηρό σχόλιο.

Δείτε το εν λόγω video:

Η μητέρα με τη σειρά της απαντά: «Πολλοί βλέπουν το video και σκέφτονται αυτό δεν είναι καλό και λένε πως δεν είμαι σωστή μητέρα. Δέχομαι ακόμα και απειλές για τη ζωή μου. Αλλά έτσι γίνονται τα μαθήματα και η βάση πίσω από όλο αυτό που κάνουμε είναι η ασφάλεια».