«Δεν θέλω δώρο γενεθλίων, δώστε τα λεφτά στα παιδιά με καρκίνο»: Η ιστορία της Κάλιας Χριστοφή

Το μεγαλείο ψυχής της Κάλιας Χριστοφή, η οποία συμμετέχει στον υπερμαραθώνιο «Τρέχω για ένα όνειρο, εκπληρώνω μια ευχή», και με τη θέλησή της, παραδίδει στην κοινωνία τα πιο ηχηρά μαθήματα ζωής μας συγκίνησε και θελήσαμε να μοιραστούμε την ιστορία της μαζί σας.

Η μικρή μαχήτρια, πρόκειται να «τρέξει» σε αναπηρικό αγωνιστικό αμαξίδιο μαζί με 112 δρομείς και άτομα ΑΜΕΑ για καλό σκοπό, έτσι ώστε να ενισχύσουν την προσπάθεια του συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», για τη δημιουργία ξεχωριστής χειρουργικής μονάδας στο Παιδογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου, για τα παιδιά που υποφέρουν από διάφορες μορφές καρκίνου, ούτως ώστε να μην περιμένουν στη σειρά για οποιαδήποτε εγχείρηση.

 «Δεν θέλω δώρο γενεθλίων, δώστε τα λεφτά στα παιδιά με καρκίνο»

«Στα γενέθλιά μου ζητώ από τους φίλους και γνωστούς αντί να μου φέρουν δώρα και να μου κάνουν εκπλήξεις, να πάει ο καθένας στην τράπεζα και να κάνει μια μικρή εισφορά στο ένα όνειρο μια ευχή. Για μένα αυτή η κίνηση είναι το μεγαλύτερο δώρο των γενεθλίων μου», ανέφερε με πλατύ χαμόγελο η Κάλια Χριστοφή στο omada.reporter.com.cy, για να σχολιάσει στη συνέχεια τα συναισθήματά της.

«Νιώθω πολύ χαρούμενη που επιτέλους εκπληρώνω και ‘γω ένα όνειρο. Από μικρή το είχα θέσει σαν στόχο της ζωής μου να βρω ένα σύνδεσμο, να γίνω εθελοντής και να δώσω τη ζωή μου για το σύνδεσμο. Η τύχη και ο Θεός με έφεραν στο ένα όνειρο, μια ευχή και έτσι αποφάσισα να ενταχθώ και ‘γω στην ομάδα κατόπιν παρότρυνσης μιας εκπαιδεύτριας μου. Με αυτό τον τρόπο, δίνουμε το μήνυμα ότι όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε, γιατί το να βοηθάς τον συνάνθρωπό σου είναι δείγμα πολιτισμού».

H παράκληση της Κάλιας