Αυτός είναι ο πιο πιθανός λόγος που θα κάνει τις γυναίκες να απιστήσουν!

Μια νέα έρευνα έδωσε ίσως μια απάντηση στο αιώνιο ερώτημα της απιστίας! Γιατί απιστούν οι γυναίκες και ποιος είναι ο πιο πιθανός λόγος που μπορεί να τις οδηγεί σε αυτή την απόφαση; Το Illicit Encounters.uk, ένα από τα πιο γνωστά sites για ραντεβού με παντρεμένους στην Βρετανία, ρώτησε τους χρήστες του και ορίστε τα συμπεράσματά του!

Το site είχε πάνω από 100.00 χρήστες το 2004 και ρώτησε 1.000 από αυτούς για το ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την θέλησή τους για απιστία! Οι μισοί από τους ερωτηθέντες ήταν άνδρες και οι άλλες μισές γυναίκες. Όπως διαπιστώθηκε, το 71% των γυναικών που ήταν άπιστες προς τον σύντροφό τους είχαν μητέρες οι οποίες συμπεριφέρθηκαν με παρόμοιο τρόπο σε δικό τους σύντροφο!

cheating1-630x315

Αντίθετα, μόνο το 45% των ανδρών είχαν παρόμοια εμπειρία με τον πατέρα τους! Μάλιστα, το 86% των ανδρών υποστήριξαν ότι αν ο πατέρας τους αντιλαμβανόταν ότι ήταν άπιστοι θα σταματούσαν την παράνομη σχέση τους, ενώ οι γυναίκες ένιωθαν πως έχουν την άδεια να απιστήσουν, αφού το ίδιο είχε κάνει και η μητέρα τους!

Τα δυο φύλα έδειξαν να συμφωνούν στην ηθική πλευρά του ζητήματος! Το 89% των γυναικών που ερωτήθηκαν και το 89% των ανδρών θεωρούν ότι «η απιστία δεν είναι απαραίτητα κάτι ηθικά σωστό και αποδεκτό»! Ε, κάτι είναι και αυτό…